IShowSpeed: Χιλιάδες κόσμου του επιτέθηκε στη Νορβηγία ενώ έκανε livestream - Εγκλωβίστηκε σε μαγαζί με σουβενίρ

IShowSpeed: Χιλιάδες κόσμου του επιτέθηκε στη Νορβηγία ενώ έκανε livestream - Εγκλωβίστηκε σε μαγαζί με σουβενίρ

Οι αστυνομικοί και οι bodyguard που είχε μαζί του αποδείχθηκαν ελάχιστοι μπροστά στο πλήθος που συγκεντρώθηκε - Δείτε βίντεο από την επίθεση εις βάρος του - «Δεν έρχομαι ποτέ ξανά στη Νορβηγία» δήλωσε

ishowspeed_xr
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο Όσλο της Νορβηγίας με πρωταγωνιστή μια από τις δημοφιλέστερες περσόνες του διαδικτύου, τον iShowSpeed. Πρόκειται για YouTuber με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους που «ειδικεύεται» στα livestreams και συνηθίζει να προβάλλει τη ζωή του σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο μέσα από ζωντανή εικόνα στο ίντερνετ. 

Αυτή τη περίοδο ο νεαρός Αμερικανός κάνει περιοδεία στην Ευρώπη. Πήγε στη Γερμανία για να δει τον αγαπημένο του Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στο Euro, επισκέφθηκε την Αλβανία, όπου τον υποδέχθηκε ο Έντι Ράμα στο προεδρικό μέγαρο, και τώρα βρέθηκε στην Νορβηγία. Έκανε βόλτες στην πόλη του Όσλο κάνοντας streaming και ενώ ήταν σε ένα μαγαζί με σουβενίρ δοκιμάζοντας καπέλα Βίκινγκ, εμφανίστηκαν χιλιάδες κόσμου.
Κλείσιμο


Το μαγαζί έκλεισε τις πόρτες, όμως το πλήθος ήταν έτοιμο να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος. Έτσι μεταφέρθηκε στον πάνω όροφο από όπου έδωσε το δικό του σόου στο κοινό που βρισκόταν από κάτω, όσο ζητούσε από τους συνεργάτες του να καλέσουν την αστυνομία για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί.   

Μέσα στο σόου του όμως κατάφερε να τραυματιστεί στον αστράγαλο ενώ χοροπηδούσε και ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει. Έτσι, το περιπολικό δεν του χρειαζόταν πλέον καθώς ήθελε ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Μετά από ώρα έφτασαν διασώστες που τον πήραν στα χέρια για να τον βγάλουν έξω από το μαγαζί όμως το πλήθος που βρισκόταν συγκεντρωμένο του επιτέθηκε με άγριο τρόπο.
 

Τον χτυπούσαν, του τραβούσαν τα μαλλιά, τον έφτυναν, κάποιος μάλιστα πήρε φόρα και έπεσε από ψηλά πάνω του.

«Αδερφέ, δεν πρόκειται να ξαναέρθω σε αυτή τη χώρα, το ορκίζομαι στο Θεό. Το υπόσχομαι στο Θεό ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ σε αυτή τη γ@@@ένη χώρα. Αλήθεια, αδερφέ», έλεγε αρχικά και πρόσθεσε: «Αγαπώ όλους τους Νορβηγούς οπαδούς μου, αλλά δεν ακούνε. Δεν νομίζω ότι έχω πάει ποτέ σε χώρα που δεν ακούνε καθόλου. Την καταλαβαίνω, την ενέργεια, την καταλαβαίνω. Αλλά είναι σαν να μην έχετε καμία αίσθηση του κινδύνου, του σεβασμού, αδερφέ. Κάποιος με τράβηξε από τα μαλλιά και ένας τυχαίος τύπος έκανε μια κίνηση του WWE και πήδηξε πάνω μου. Όχι, αδερφέ. Νορβηγία λυπάμαι, δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω ποτέ εδώ».
IShowspeed Almost Died


Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη Νορβηγία βρέθηκε στην Πολωνία, ενώ έχει προαναγγείλει και την παρουσία του στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

 

Ολόκληρο το live stream του:

irl stream in Norway 🇳🇴


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία που ξεκίνησε από τα βόρεια και θα χτυπήσει και την Αττική

Έκλεψαν το γαλλικό «Εξκάλιμπερ» που βρισκόταν για 1.300 χρόνια καρφωμένο σε βράχο της πόλης Ροκαμαντούρ - Δείτε βίντεο

Από μπαλωθιά ο θάνατος του 32χρονου στο γλέντι για την κουρά στο Λασίθι - Ψάχνουν το όπλο της δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης