Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι

Ο 59χρονος δράστης, μετά την μακάβρια δολοφονία και σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους - Στη συνέχεια, κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του

Ένας άνδρας 65 ετών δολοφονήθηκε από τον αδελφό του ενώ κοιμόταν, κοντά στην πόλη Μπενεβέντο της Κάτω Ιταλίας, με ασύλληπτα μακάβριο τρόπο. Λίγες ώρες έπειτα από διαπληκτισμό, ο δράστης δολοφόνησε τον άτυχο αδελφό του, αποκεφαλίζοντάς τον και αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.

Ο δολοφόνος ονομάζεται Μπενίτο, είναι 59 ετών και, μετά την μακάβρια πράξη του, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους. Στη συνέχεια, κλειδώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του, όπου έκατσε για αρκετή ώρα, μέχρι να τον πείσουν οι αστυνομικοί να βγει και να παραδοθεί.



Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Το θύμα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και το θάνατο της συζύγου του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας -όπως δήλωσαν φίλοι του- να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα.

Εκεί, ζούσε στο ίδιο κτίριο με τον αδερφό του, με τη σχέση των δύο να χαρακτηρίζεται από συνεχείς διαφωνίες. Για τον σκοπό αυτό, εξάλλου, η Αστυνομία ανακρίνει συγγενείς, φίλους και γείτονες, προκειμένου να μπορέσει να κατανοήσει τα κίνητρα του δράστη. 



Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr