Βρετανία: Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια - Κάμερα την κατέγραψε χαμογελαστή πριν παρασύρει σπίτι της έναν έφηβο

Η δασκάλα κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας - Κοιμήθηκε με έναν μαθητή, πριν μείνει έγκυος από έναν δεύτερο

Μια δασκάλα σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση εξήμισι ετών για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών, καταγράφηκε σε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να χαμογελάει, καθώς αγόραζε μια ζώνη Gucci για έναν από τους εφήβους, λίγο πριν τον παρασύρει σπίτι για να κάνουν δύο φορές σεξ.

Ο μαθητής, ηλικίας τότε 15 ετών, πήγε για ψώνια με την 30χρονη Rebecca Joynes σε εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ, αφού είπε στη μητέρα του ότι θα πήγαινε σε έναν φίλο του για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σε βίντεο η δασκάλα φαίνεται να χαμογελάει, ενώ το αγόρι κοίταζε τη ζώνη, προτού η Joynes πληρώσει περισσότερα από 400 ευρώ (350 λίρες Αγγλίας) με την κάρτα της για να του την αγοράσει. 



Παρέσυρε τα αγόρια σπίτι της - Έμεινε έγκυος από το δεύτερο

Ξεχωριστές κάμερες κλειστού κυκλώματος που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ την έδειξαν να οδηγεί το αγόρι στο διαμέρισμά της όπου έκαναν σεξ δύο φορές - αλλά συνελήφθη όταν η μητέρα του αγοριού εντόπισε ένα σημάδι στο λαιμό του.

Η δασκάλα κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με δύο αγόρια- κοιμήθηκε με έναν μαθητή πριν μείνει έγκυος από έναν δεύτερο, ενώ βρισκόταν ελεύθερη με εγγύηση της αστυνομίας, αναφέρει ο Independent.

Στην απολογία της στη δίκη, είπε ότι «κολακεύτηκε» από την προσοχή που της έδιναν τα έφηβα αγόρια στο σχολείο, ενώ η ίδια μόλις είχε χωρίσει από μια σχέση 9 ετών.

Το πρώτο αγόρι - το αγόρι για το οποίο αγόρασε τη ζώνη Gucci - πήρε τον αριθμό της, αφού του έδωσε όλα τα ψηφία εκτός από ένα, ως άσκηση επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων, και έπρεπε να βρει το τελευταίο ψηφίο. Έπειτα, φλέρταραν μέσω της πλατφόρμας Snapchat και συμφώνησαν να συναντηθούν κρυφά.

Η Joynes ερευνήθηκε από την αστυνομία - αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει μια σχέση με το δεύτερο αγόρι, το οποίο επίσης κάλεσε σπίτι της για σεξουαλικές δραστηριότητες και εν τέλει έμεινε έγκυος από αυτόν. Γέννησε τον γιο τους στις αρχές του 2024, αλλά της πήραν το παιδί μέσα σε 24 ώρες.

Έξω από το δικαστήριο, η ντετέκτιβ Beth Alexander, της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δήλωσε: «Είναι σαφές από ορισμένα από τα σχόλια του κοινού όταν καταδικάστηκε η Joynes, ότι εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη κατανόησης όσον αφορά τους άνδρες και τα αγόρια που πέφτουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων».

«Οι γυναίκες μπορούν επίσης να είναι παιδόφιλες- ο όρος αυτός δεν προορίζεται μόνο για τους άνδρες. Οι άνδρες και τα αγόρια μπορούν ακόμα να είναι θύματα σεξουαλικής κακοποίησης», συνέχισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Drone της Πυροσβεστικής εντοπίζει εστία πυρκαγιάς από ξηρό κεραυνό στα Βίλια – Δείτε φωτογραφία

Ψυχικό: Αποφασισμένος και ψύχραιμος ο εκτελεστής του Στάθη - Τον σκότωσε πάνω από τη μηχανή στοχεύοντας με το ένα χέρι

Εμανουέλ Μακρόν: Γιατί εξαφανίστηκε μετά την ήττα από τη Λεπέν και ποιοι τον «κρύβουν» στα Ηλύσια Πεδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr