Μπάιντεν: Δεν θα βάζω υποχρεώσεις μετά τις 8 το βράδυ για να κοιμάμαι περισσότερο

Μπάιντεν: Δεν θα βάζω υποχρεώσεις μετά τις 8 το βράδυ για να κοιμάμαι περισσότερο

Σε συνάντηση με κυβερνήτες των Δημοκρατικών ο πρόεδρος προσπάθηκε να τους καθησυχάσει για την δυνατότητά του να είναι υποψήφιος, αν και δεν τους έπεισε όλους

biden_2
Μια παραδοχή που το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πολλαπλασιάσει τις φωνές εναντίον του και την αμφισβήτηση για το αν είναι ικανός να ασκήσει τα απαιτητικά προεδρικά καθήκοντα προχώρησε, σύμφωνα με δημοσιέυματα, ο Τζο Μπάιντεν μιλώντας σε κυβερνήτες των Δημοκρατικών.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος τους είπε ότι στο μέλλον θα σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 το βράδυ, ώστε να μπορεί να... κοιμάται περισσότερο.

Τα σχόλια, τα οποία έφεραν στο φως οι New York Times, έγιναν καθώς ο 81χρονος Μπάιντεν προσπαθούσε να καθησυχάσει μια ομάδα περισσότερων από 20 κυβερνητών από τους Δημοκρατικούς σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.

Αρκετοί από τους κυβερνήτες που ήταν στην αίθουσα απογοητεύτηκαν, δήλωσαν πηγές στο CNN. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι ενοχλήθηκαν από τη δήλωση πίστης και ενθουσιασμού την οποία εξέφρασαν προς τον Μπάιντεν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις διαρροές από την καμπάνια του προέδρου.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις τους κάποιοι από αυτούς, όπως η Κάθι Χόκουλ της Νέας Υόρκης, είχαν περιγράψει τον Μπάιντεν σαν αποφασισμένο να δώσει τη μάχη των εκλογών, ενώ έλεγαν ότι σωματικά είναι ικανός για το αξίωμα.

Και όμως, όπως ανέφεραν οι New York Times, τα «κενά» του προέδρου έχουν αυξηθεί και έχουν γίνει πιο ανησυχητικά. Πηγή με γνώση του θέματος είπαν ότι οι προετοιμασίες του Μπάιντεν για το ντιμπέιτ δεν ξεκινούσαν πριν από τις 11 το πρωί και ότι ο πρόεδρος είχε χρόνο να κοιμηθεί κάθε μέρα.

Ο Λευκός Οίκος και οι συνεργάτες του Μπάιντεν δεν σχολίασαν άμεσα όσα φέρεται να είπε ο πρόεδρος.



Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις

Metron Analysis: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ, κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ

Βρετανικές εκλογές: Όλα δείχνουν επικράτηση των Εργατικών του Στάρμερ έναντι των Συντηρητικών του Σούνακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης