Ρωσία: Ασκήσεις με εκτοξευτήρες πυρηνικών πυραύλων πραγματοποιεί η Μόσχα - Βίντεο

Ρωσία: Ασκήσεις με εκτοξευτήρες πυρηνικών πυραύλων πραγματοποιεί η Μόσχα - Βίντεο

Παρόμοιες ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν από άλλες πυραυλικές μονάδες στο εγγύς μέλλον, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

russia_nuclear_weapons_1
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει γυμνάσια με τη συμμετοχή αυτοκινούμενων εκτοξευτήρων πυρηνικών πυραύλων, λιγότερο από ένα μήνα αφού είχε πραγματοποιήσει ασκήσεις ανάπτυξης τακτικών πυρηνικών όπλων μαζί με τη σύμμαχό του Λευκορωσία.

Το υπουργείο ανακοίνωσε πως πληρώματα εκτοξευτήρων πυραύλων Yars σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιφέρειες πρόκειται να μετακινηθούν σε απόσταση 100 χιλιομέτρων και να προχωρήσουν σε ανάπτυξη και απόκρυψη των συστημάτων με μέσα παραλλαγής.



Κλείσιμο
Το υπουργείο δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας αυτοκινούμενος εκτοξευτήρας να κάνει ελιγμούς σε δασικούς δρόμους και να παρίνει θέση πριν στρατιώτες τον καλύψουν με δίχτυ παραλλαγής.

«Παρόμοιες ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν από άλλες πυραυλικές μονάδες στο εγγύς μέλλον», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Τον Ιούνιο, η Μόσχα πραγματοποίησε γυμνάσια με τακτικά πυρηνικά όπλα μαζί με τη Λευκορωσία, έπειτα απ' αυτό που η Μόσχα δήλωσε πως ήταν απειλές από δυτικές δυνάμεις.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στη συνέχεια πως η Μόσχα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να διασφαλίσει τη νίκη στην Ουκρανία, όμως πρόσθεσε πως δεν αποκλείει αλλαγές στο πυρηνικό δόγμα της χώρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης