Τέξας: Τρόμος σε παραλία, καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα - Δείτε βίντεο

Τέξας: Τρόμος σε παραλία, καρχαρίας επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερα άτομα - Δείτε βίντεο

Τέσσερα ξεχωριστά περιστατικά με τον καρχαρία, συμπεριλαμβανομένων δύο δαγκωμάτων, αναφέρθηκαν στα ανοικτά του θερέτρου South Padre Island

karxarias-texas-1
«Τρόμο» σκόρπισε σε όσους απολάμβαναν τα μπάνια τους στα νερά των νότιων ακτών του Τέξας, ένας καρχαρίας που τραυμάτισε 4 ανθρώπους στις 4 Ιουλίου. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του υπεύθυνου του τμήματος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας, Κρις Ντάουντι, ο οποίος μίλησε στο ειδησεογραφικό μέσο ABC, τέσσερα ξεχωριστά περιστατικά με τον καρχαρία, συμπεριλαμβανομένων δύο δαγκωμάτων, αναφέρθηκαν στα ανοικτά του θερέτρου South Padre Island.

Δείτε βίντεο, έντρομοι οι λουόμενοι μετά τις επιθέσεις:

Σε ένα από τα περιστατικά, το αστυνομικό τμήμα του South Padre Island δήλωσε ότι έλαβε κλήση που ανέφερε ένα «σοβαρό» δάγκωμα καρχαρία στο πόδι περίπου στις 11 π.μ. τοπική ώρα την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, που είναι, επίσης, και η μέρα της Ανεξαρτησίας των Αμερικανών από τους Βρετανούς. 

Πλάνα από έναν παραθεριστή που υπήρξε μάρτυρας του ενός εκ των τεσσάρων περιστατικών δείχνουν έναν καρχαρία να κολυμπά κοντά στην ακτή, στην περιοχή που φέρεται να έγινε η επίθεση. Το θύμα έλαβε ιατρική φροντίδα από τοπικούς γιατρούς, προτού μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Δείτε βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες:



Αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα έκαναν, έπειτα, λόγο και για δεύτερο άτομο που δαγκώθηκε από τον καρχαρία, ένας άλλος γρατζουνίστηκε, ενώ ένας  τέταρτος (εκ του συνόλου) απέκτησε τραυματισμούς στην προσπάθειά του να αποκρούσει το ζώο. Το δεύτερο θύμα του δαγκώματος μεταφέρθηκε επίσης στο κέντρο υγείας στο Μπράουνσβιλ, ενώ ο ένας από τους άλλους δύο τραυματίες μεταφέρθηκε αεροπορικώς για «περαιτέρω θεραπεία», ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης.

Ο καρχαρίας έχει διαφύγει σε ανοιχτά νερά και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο σχέδιο για τον περιορισμό του, δήλωσε ο υπεύθυνος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής στο ABC News, ενώ η πυροσβεστική, το λιμενικό και η αστυνομία έκαναν περιπολίες στην περιοχή μετά την επίθεση.  Αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως δήλωσαν και οι ειδικοί, οι επιθέσεις καρχαριών και η παρουσία τους εν γένει δεν είναι συνηθισμένες στην περιοχή, ως εκ τούτου, πλέον οι παραθεριστές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε βίντεο, ο καρχαρίας κολυμπά στα ρηχά:




Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Ξανά στο σφυρί η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Αλβανία: Καθαίρεσαν από δήμαρχο Χειμάρρας τον Φρέντι Μπελέρη

Βρετανία: Κυβέρνηση με τη «Θάτσερ των Εργατικών» στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ο Στάρμερ - Ποιοι θα αναλάβουν νευραλγικά πόστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης