Μεγάλη Βρετανία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του στο κάστρο Γουίνσδορ

Ο Ουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να παρακολουθήσει αύριο, τον αγώνα της Αγγλίας με την Ελβετία

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνει βόλτες με το ηλεκτρικό πατίνι του γύρω από το κάστρο Γουίνσδορ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φορώντας ένα μπλε πουλόβερ με λευκό πουκάμισο από κάτω, συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ο Ουίλιαμ, που είναι ο αμέσως επόμενος διάδοχος του θρόνου - που ανήκει επί του παρόντος στον βασιλιά Κάρολο- έκανε βόλτες - φιλικές προς το περιβάλλον -με το πατίνι του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας προμηθεύτηκε το πατίνι πρώτη φορά το 2023, προκειμένου να κάνει την διαδρομή προς τον βασιλιά Κάρολο και πατέρα του ακόμα πιο γρήγορα, καθώς είναι μια απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων, αφού το κάστρο βρίσκεται σε ένα κτήμα της βασιλικής οικογένειας περίπου 655 στρεμμάτων.



Ο πρίγκιπας είναι γνωστός λάτρης του περιβάλλοντος, καθώς το 2020 εγκαινίασε το βραβείο Earthshot Prize για καινοτόμους προασπιστές του περιβάλλοντος που θα συμβάλουν στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Επί του παρόντος, στο Ηνωμένο Βασίλειο τα ηλεκτρικά σκούτερ μπορούν να χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικές εκτάσεις μόνο με την άδεια του ιδιοκτήτη και θεωρούνται παράνομα στους δρόμους. 

Εν τω μεταξύ, ο Ουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να παρακολουθήσει αύριο, τον αγώνα της Αγγλίας με την Ελβετία στον κρίσιμο προημιτελικό των «τριών λιονταριών» για το Euro.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία - Οι πρώτες δηλώσεις Στάρμερ στη Ντάουνινγκ Στριτ: Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση

Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Bρετανία: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr