Δείτε βίντεο: Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου Ινδού

Μια ολόκληρη κατασκευή με μινιατούρες, κρύπτες και ακριβά υφάσματα για τους τυχερούς που θα παραβρεθούν στον γάμο του Μουκές Αμπάνι

Το γλέντι κατά κάποιο έχει αρχίσει από τον Φεβρουάριο, για να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα πριν από τον γάμο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, στις 12 Ιουλίου.

Υπερβολή; Όχι αν πρόκειται για τον γιο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία, του Αντάντ Αμπάνι.

Ο Αμπάνι και η αρραβωνιαστικιά του Ραντίκα Μερσάντ, στα 29 τους και οι δύο, θα παντρευτούν στο Μουμπάι και έχουν φροντίσει όλα να είναι πλουσιοπάροχα.

Πρώτα πρώτα το προσκλητήριο που φυσικά δεν είναι απλώς ένα χαρτί σε ένα φακελάκι, αλλά μια περίπλοκη κατασκευή μέσα σε ξύλινο κιβώτιο που έχει μια ασημένια μινιατούρα ινδουιστικού ναού, με κρύπτες, εικόνες ινδουιστικών θεοτήτων και ακριβά υφάσματα, ενώ από κάπου ακούγεται μουσική.



Οι προγαμιαίοι εορτασμοί είχε αρχίσει από τον Φεβρουάριο, όταν οι μελλόνυμφοι διοργάνωσαν τριήμερη γιορτή με καλεσμένους, μεταξύ πολλών άλλων, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά και την Ιβάνκα Τραμπ. Ναύλωσαν, στη συνέχεια, κρουαζιερόπλοιο για μια τετραήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο για 1.200 προσκεκλημένους.

Έφτασαν, μάλιστα, να κατασκευάσουν έναν ναό ειδικά για να γίνει εκεί η τελετή του γάμου σύμφωνα με τα έθιμα της θρησκείας τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία - Οι πρώτες δηλώσεις Στάρμερ στη Ντάουνινγκ Στριτ: Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση

Μεσσηνία: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

Bρετανία: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr