Ιταλία: Γυναίκα έχασε τη ζωή της - Πιάστηκαν τα ρούχα της σε τελεφερίκ και έπεσε από γκρεμό

Ιταλία: Γυναίκα έχασε τη ζωή της - Πιάστηκαν τα ρούχα της σε τελεφερίκ και έπεσε από γκρεμό

Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της είδαν όλο το περιστατικό

alpeis-teleferic
Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της σε ένα τραγικό δυσύχημα στην Ιταλία, πέφτοντας από ένα τελεφερίκ από εκατοντάδες μέτρα, μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 41 χρονη γυναίκα, την οποία έλεγαν, Margerita Lega, βρισκόταν σε διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της πιάστηκαν σε ένα τελεφερίκ την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Η άτυχη γυναίκα φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό ένα τελεφερίκ που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά αντικειμένων και όχι ανθρώπων - όταν πιάστηκαν τα ρούχα της στο μηχάνημα.

Έπειτα, παρασύρθηκε στην άκρη ενός γκρεμού, όταν ξαφνικά το τελεφερίκ άρχισε να λειτουργεί. Αν και μπόρεσε να κρατηθεί για λίγα λεπτά, δεν άντεξε και έπεσε τελικά από ύψος 150 μέτρων στο γκρεμό, όπου και έχασε τη ζωή της. 

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία. 

Κλείσιμο
Η οικογένεια προσπαθούσε να φτάσει σε μια καλύβα, που βρισκόταν σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της -6 και 9 ετών- είδαν όλο το περιστατικό και φέρονται να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας, οι τεχνικοί και η ομάδα διάσωσης οργάνωσαν μια επιχείρηση ανάσυρσης, στην οποία επιστρατεύτηκε ένα ελικόπτερο και μέλη της ομάδας, που ελίχθηκαν με σχοινιά στο βραχώδες και ανώμαλο έδαφος, όπου βρέθηκε τελικά η σορός της. 

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Υψηλότερη συμμετοχή από το 1981 στο δεύτερο γύρο των εκλογών, έφτασε στο 59,7% στις 6 το απόγευμα

Κυλλήνη: Μεγάλος σεισμός έντασης 4,7 Ρίχτερ

Αφροδίτη Λιάντου: Τα καλοκαιρινά της στιγμιότυπα στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης