Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Παραδέχθηκε ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από της εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές

Η παρουσιάστρια Andrea Lawful-Sanders απολύθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό οπου εργαζόταν αφού παραδέχτηκε ότι η συνέντευξή της με τον Τζο Μπάιντεν περιλάμβανε ερωτήσεις που είχαν προεπιλεγεί από την εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου.

«Η συνέντευξη περιείχε προκαθορισμένες ερωτήσεις που παρέχονται από τον Λευκό Οίκο, κάτι που παραβιάζει την πρακτική μας να παραμένουμε ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης υπόλογο στους ακροατές μας», ανακοίνωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού «WURD Radio» με έδρα τη Φιλαδέλφεια, σε δήλωση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Ως αποτέλεσμα, η κα Lawful-Sanders και το WURD Radio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν άμεσα οι δρόμοι τους».

Η Andrea Lawful-Sanders, η οποία στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το "The Source" στο WURD 96.1 FM, πήρε συνέντευξη από τον 81χρονο Δημοκρατικό την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο, το Σάββατο, αποκάλυψε στο «Πρώτα απ' όλα με τον Βίκτορ Μπλάκγουελ» του CNN ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από την εκστρατεία Μπάιντεν — και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές, σχετικά με το τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές, τα επιτεύγματά του Μπάιντεν, τις επιδόσεις του στο ντιμπέιτ και τι θα έλεγε στους διστακτικούς ψηφοφόρους.

«Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός. Η Sara Lomax, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WURD Radio, δήλωσε ότι δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη συνέντευξη.


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr