Αεροσκάφος της British Airways χτυπήθηκε από κεραυνό - Δείτε βίντεο

Eπιβάτης που επέβαινε στην πτήση BA919 της British Airways, απαθανάτισε σε βίντεο τον κεραυνό να χτυπάει το φτερό του αεροπλάνου καθώς πετούσε από τη Στουτγκάρδη προς Χίθροου 

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που αεροπλάνο της British Airways χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσέγγισή του στο αεροδρόμιο Χίθροου στη Βρετανία, το απόγευμα της Κυριακής.

Eπιβάτης που επέβαινε στην πτήση BA919 της British Airways, απαθανάτισε σε βίντεο τον κεραυνό να χτυπάει το φτερό του αεροπλάνου καθώς πετούσε από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.


Το αεροσκάφος αναγκάστηκε στη συνέχεια να προσγειωθεί στο γειτονικό αεροδρόμιο Γκάτγουικ με καθυστέρηση μιας ώρας. «Ήταν σοκαριστικό», δήλωσε επιβάτης στην εφημερίδα The Sun, λέγοντας ότι το «πλήρωμα της British Airways ήταν καταπληκτικό».

Χάρτης του FlightAware δείχνει το ομαλό ταξίδι του αεροπλάνου μέχρι που οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν χάος, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να αρχίσει να κάνει κύκλους και να απομακρύνεται από το Χίθροου. Εκπρόσωπος της British Airways επιβεβαίωσε ότι «η πτήση BA919 εκτράπηκε προς το Γκάτγουικ» λόγω «καιρικών συνθηκών».



Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr