Εκλογές στις ΗΠΑ: Τέλος συζήτησης, δεν αποσύρομαι, λέει ο Μπάιντεν στους δωρητές των Δημοκρατικών

Εκλογές στις ΗΠΑ: Τέλος συζήτησης, δεν αποσύρομαι, λέει ο Μπάιντεν στους δωρητές των Δημοκρατικών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε και πάλι το μήνυμα ότι δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη για τις εκλογές

joe_biden_0807
Για άλλη μια φορά τις τελευταίες ημέρες -και αυτή τη φορά σε ένα κοινό από το οποίο περιμένει την αμέριστη στήριξή του- ο Τζο Μπάιντεν τονίζει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα και να αποσυρθεί από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης τη Δευτέρα με δωρητές του κόμματος, ο Μπάιντεν είπε ότι «τελειώσαμε τη συζήτηση για το debate» και την παρουσία του εκεί. Κάλεσε το κόμμα να αγνοήσει ό,τι το αποσπά από τον στόχο αλλά και να στρέψει την προσοχή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πρέπει να πάμε μπροστά», είπε σύμφωνα με το Politico και πρόσθεσε ότι «έχουμε περίπου 40 ημέρες ως το συνέδριο, 120 ημέρες ως τις εκλογές. Δεν μπορούμε να σπαταλάμε χρόνο με όσα μας αποσπούν».

«Έχω μια δουλειά και αυτή είναι να κερδίσω τον Ντόναλντ Τραμπ. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που είναι ικανός για αυτό. Οπότε, τελειώνουμε τη συζήτηση για το debate, είναι ώρα να βάλουμε στο στόχαστρο τον Τραμπ», είπε ακόμη.

Κλείσιμο
Στρατηγική μου είναι το «επίθεση, επίθεση, επίθεση», είπε ακόμη ο Μπάιντεν. «Παιδιά, σας είπαν ότι δεν πάνω πουθενά. Θα μείνω ως το τέλος και θα κερδίσω τον Τραμπ», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους.

Ακροατές του μηνύματος ήταν εκατοντάδες από τους κορυφαίους δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος και μέλη της επιτροπής Οικονομικών των Δημοκρατικών. Νωρίτερα τη Δευτέρα ο Μπάιντεν σε επιστολή του στα μέλη των Δημοκρατικών στο Κογκέσο έστειλε το ίδιο μήνυμα.

Παρά, όμως, τις προσπάθειες του προεδρικού επιτελείου να κλείσει η συζήτηση, μέσα στο κόμμα, αλλά και έξω από αυτό, πυκνώνουν οι φωνές για απόσυρση του προέδρου και επιλογή ενός νέου υποψηφίου που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Τραμπ.



Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: 7+1 υποψήφιοι ψάχνουν υπογραφές και στήριξη για την προεδρία

Διάρρηξη σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι – Δείτε βίντεο

Κίεβο: Εικόνες φρίκης μετά το ρωσικό χτύπημα στο παιδιατρικό νοσοκομείο Οχμαντίτ - Πάνω από 30 νεκροί σε τρεις επιθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης