ΗΠΑ: Ακόμα ένας Δημοκρατικός βουλευτής καλεί τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα

ΗΠΑ: Ακόμα ένας Δημοκρατικός βουλευτής καλεί τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα

«Έχει καταστεί σαφές ότι δεν είναι ο ιδανικός για να μεταφέρει το μήνυμα των Δημοκρατικών», δήλωσε ο Άνταμ Σμιθ για τον Αμερικανό πρόεδρο

Adam_Smith
Ο Αμερικανός βουλευτής Άνταμ Σμιθ, ο Δημοκρατικός στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σε συνέντευξή του σήμερα στο CNN κάλεσε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα.

«Νομίζω ότι πρέπει να αποχωρήσει. Έχει καταστεί σαφές ότι δεν είναι ο ιδανικός για να μεταφέρει το μήνυμα των Δημοκρατικών», είπε ο Σμιθ στον Τζέικ Τάπερ του CNN στο «The Lead», προσθέτοντας, «πως μέχρι τώρα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, όμως έδειξε ότι δεν είναι ικανός να μεταφέρει αυτό το μήνυμα με αποτελεσματικό τρόπο».

Σε ερώτηση που του έγινε να συγκρίνει τους δύο υποψηφίους για τον Λευκό Οίκο, ο Σμιθ απάντησε ότι Μπαιντεν είναι «μακράν καλύτερος υποψήφιος του Τραμπ, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

Ο Σμιθ γίνεται ο τελευταίος Δημοκρατικός που ζήτησε να αποχωρήσει ο Μπάιντεν από την κούρσα των εκλογών του Νοεμβρίου, αφού είχαν προηγηθεί Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάσταση του Μπάιντεν μετά το αποτυχημένο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κλείσιμο
Νωρίτερα και ο Δημοκρατικός Μάικλ Μουρ, ο οποίος είναι υποψήφιος για την 1η Περιφέρεια του Κογκρέσου της Νότιας Καρολίνας, είχε καλέσει τον Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα και να αναλάβει περισσότερο έναν «επίτιμο» ρόλο.

«Απλώς πιστεύω ότι το να έχεις τον πρόεδρο σε αυτό το είδος επίτιμου ρόλου, αλλά στην καθοδήγηση του επόμενου προσώπου, νομίζω ότι αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς να κερδίσουν τον Νοέμβριο», είπε ο Μουρ στον Τζέικ Τάπερ του CNN.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρούσι: Οι τελευταίες στιγμές πριν και μετά το φονικό - Πώς ο δολοφόνος διαφεύγει μετά το μαχαίρωμα

Εκλογές σε Γαλλία και Βρετανία - Τα παράδοξα της κάλπης: Όταν οι περισσότερες ψήφοι δεν αρκούν για τη νίκη

Κύκλωμα εκβιαστών: Τα δύο αρχηγικά μέλη είχαν ερωτική σχέση - Στην οργάνωση και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης