ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω εφαρμογής σε κινητά

Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί στις 22 Ιουνίου - Τη σκότωσε με χτύπημα στο κεφάλι

Για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της σορού ενός 14χρονου τρανς κοριτσιού κατηγορείται ένας 29χρονος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ως δράστης έχει συλληφθεί ο 29χρονος ΝτεΣόν Γουάτκινς, ενώ το θύμα ήταν η 14χρονη Πόλι Λάικενς.

O 29χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 14χρονου τρανς


Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 14χρονη ήταν στις 22 Ιουνίου, με τους συγγενείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της τρεις ημέρες αργότερα.

Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, η αστυνομία ανακάλυψε τεμαχισμένα κομμάτια ανθρώπινης σορού στον ποταμό Σενάνγκο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα ευρήματα διαπίστωσε ότι η Λάικενς, που θα έκλεινε τα 15 τον προσεχή Σεπτέμβριο, είχε δολοφονηθεί με ένα χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Το 14χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας


Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο Γουάτκινς παραδέχθηκε ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί στις 22 Ιουνίου με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής Grindr.

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από social media και στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 14χρονης δείχνουν ότι περίμενε κάποιον κοντά σε ένα σημείο με κανό το απόγευμα της 22ας Ιουνίου.

Άλλα πλάνα έχουν καταγράψει τον 29χρονο Γουάτκινς να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου κουβαλώντας σακούλες, ενώ στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στη λίμνη όπου βρέθηκε η τεμαχισμένη σορός της 14χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καίγονται δύο εργοστάσια χαρτικών και πλαστικών από την πυρκαγιά στις Αχαρνές - Μήνυμα του 112, βίντεο και φωτογραφίες

Στον τελικό με φοβερή ανατροπή και υπογραφή του 16χρονου Γιαμάλ η Ισπανία, 2-1 την Γαλλία - Δείτε τα γκολ

Τουλάχιστον 29 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου στη Γάζα την ώρα που στο προαύλιο του έπαιζαν ποδόσφαιρο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr