Λονδίνο: Άνδρας με βαλλίστρα σκότωσε τρεις γυναίκες - Έρευνες για τον εντοπισμό του

Λονδίνο: Άνδρας με βαλλίστρα σκότωσε τρεις γυναίκες - Έρευνες για τον εντοπισμό του

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο άνδρας μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος

britain-police
Ανθρωποκυνηγητό κοντά στο Λονδίνο βρίσκεται σε εξέλιξη για έναν ύποπτο για επίθεση με βαλλίστρα, αφού τρεις γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε ένα σπίτι.

Ο Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, από το Ενφιλντ, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών, οι οποίες πιστεύεται ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια, του Χερτφορντσάιρ. Aστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα.

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο άνδρας μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος ενώ καλεί τον κόσμο αν τον δει να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει την αστυνομία.
Κλείσιμο
 

Nτετέκτιβ από τη Μονάδα Δίωξης Μείζονος Εγκλήματος του Bedfordshire, Cambridgeshire και Hertfordshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί. Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου. Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν πιστεύετε ότι τον βλέπετε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 999. Μπορεί να έχει ακόμη στην κατοχή του όπλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Υπάλληλος κατασκευαστικής ο Κινέζος που φέσωσε με €3.500 ιδιοκτήτη Airbnb - Έκανε τηλεφωνήματα στην εταιρεία του

Η ανάρτηση Αντετοκούνμπο για τη σημαία και η συγκίνηση της Ντρισμπιώτη - Δείτε τι έγραψαν στα social media

Ιρλανδή αεροσυνοδός ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τώρα αντιμετωπίζει δίωξη στο Ντουμπάι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης