Μάικλ Μόσλεϊ: Η θλίψη είναι συντριπτική, σε πιάνει απροετοίμαστο, λέει η σύζυγός του

Η σύζυγός του, παρουσιαστή του BBC μίλησε για τη ζωή του και την τεράστια στήριξη που έχει λάβει από τον θάνατό του σε συνέντευξη που παραχώρησε

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που εντοπίστηκε νεκρός ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, μετά από ημέρες που τον αναζητούσαν στα μονοπάτια του νησιού.

Η σύζυγός του, Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ μίλησε για τη ζωή του και την τεράστια στήριξη που έχει λάβει από τον θάνατό του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Σε ερώτηση του Τζάστιν Γουέμπ του BBC για το πώς αντιμετωπίζουν η ίδια και η οικογένειά της την απώλεια, ανέφερε ότι: «τα παιδιά μου είναι απίστευτα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση υποστήριξη μου έχουν δώσει και χαρά επίσης. Και η οικογένεια και οι φίλοι. Πραγματικά δύσκολες στιγμές».

«Και για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμα κάπως συγκλονισμένη από την ανταπόκριση των ανθρώπων από όλη τη χώρα, από όλο τον κόσμο. Είναι απλά εκπληκτική» πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα αφού έφυγε από μια παραλία για να πάει μια βόλτα στη Σύμη, όπου έκανε διακοπές. Έπειτα από έρευνες, τα σωστικά συνεργεία βρήκαν το πτώμα του παρουσιαστή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, δίπλα σε έναν φράχτη.

«Δεν αναζητούσε τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά αγαπούσε αυτό που έκανε και ήταν πολύ καλός σε αυτό» υπογράμμισε ο Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ για τον σύζυγό της.

«Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική. Σε πιάνει απροετοίμαστο. Είναι σαν το βάρος μιας πέτρας ή σαν έναν οξύ πόνο. Αλλάζει απροσδόκητα» συμπλήρωσε.

Η Μπέιλι δήλωσε ότι μόλις είχε αρχίσει να διαβάζει τον τεράστιο όγκο των επιστολών που έφτασαν μετά το θάνατό του από τους θαυμαστές του έργου του και ότι το βρήκε «τόσο αναζωογονητικό» να ακούει τη διαφορά που έκανε στις ζωές των ανθρώπων. Όπως είπε, ο σύζυγός της είναι παρών μέσα από τις ζωές που άγγιξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι τις 19 Ιουλίου - Έως 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξουν τα θερμόμετρα

Βρετανία: Ο δράστης του μακελειού με τη βαλλίστρα μπορεί να κράτησε για ώρες ομήρους τις 3 γυναίκες πριν τις σκοτώσει

CNN: Ομπάμα και Πελόζι ανησυχούν για τον Μπάιντεν, αλλά δεν μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr