ΗΠΑ: «Παρακαλώ, μπορείτε να με συλλάβετε»; - Αστυνομικίνα στη Φλόριντα κάνει τους άντρες να ζητούν να τους φορέσει χειροπέδες

Πώς και γιατί έγινε... σταρ του Διαδικτύου η αξιωματικός Ντανιέλι Ντε Αντράντε - Τα αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνισή της μετά τη σύντομη εμφάνισή της στα τηλεοπτικά δίκτυα - Δείτε φωτογραφίες

Ένα πτώμα που βρέθηκε χθες, Πέμπτη, στη φημισμένη παραλία Χόλιγουντ της Φλόριντα, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού, γυμνού άντρα, αλλά και για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον θάνατό του.

Αυτή θα ήταν, λίγο πολύ, η πολύ σύντομη ιστορία ενός ακόμη μυστηριώδους θανάτου στις ΗΠΑ, που σίγουρα δεν θα είχε κάποιον ιδιαίτερο λόγο να... ταξιδέψει ως είδηση μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να γίνει viral στο Διαδίκτυο. Κι όμως, αναπόφευκτα σχεδόν, αυτό συνέβη, όταν βγήκε να κάνει δηλώσεις για την υπόθεση η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, αξιωματικός Ντανιέλι Ντε Αντράντε.



Η εντυπωσιακή εμφάνιση της πληθωρικής αστυνομικού, που μοιάζει σαν να βγήκε από κινηματογραφική ταινία, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Διαδικτύου, ενώ στο Twitter δεν... ήθελαν και πολύ, για ν' αρχίσουν τα... κομπλιμέντα, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πολύ θα ήθελαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Φλόριντα, μόνο και μόνο για να τους συλλάβει η καλλίπυγη Ντανιέλι, η οποία γεννήθηκε στη Βραζιλία και μετακόμισε σε πολύ μικρή ηλικία στη νότια Φλόριντα, μαζί με τους γονείς της.



Κάποιοι, πιο... ενθουσιώδεις, έσπευσαν να την υποδεχτούν ως την επόμενη σταρ ενός τηλεοπτικού ριάλιτι, προβλέποντας ότι η εμφάνισή της ενώπιον των μέσων ενημέρωσης θ' ανοίξει άλλους δρόμους στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Την αποκάλεσαν «Αξιωματικό Υπέροχη», είπαν ότι ευχαρίστως θα... έκαναν τους νεκρούς στην παραλία, μόνο και μόνο για να τους ψάξει η εν λόγω αστυνομικός, ενώ κάποιος έφτασε να πει ότι θα την άφηνε να του φερθεί σαν να ήταν ο Ρόντνεϊ Κινγκ (σ.σ. ο άντρας-θύμα τεσσάρων λευκών αστυνομικών, στο Λος Άντζελες, το 1991, με το επεισόδιο αυτό να αποτελεί αφορμή για ένα πρωτοφανές κύμα εξεγέρσεων στις ΗΠΑ, που κατέληξε σε 50 νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες, αναρίθμητους εμπρησμούς και λεηλασίες καταστημάτων).

«Θα την άφηνα να βάλει το γόνατό της στον λαιμό μου» έγραψε ακόμη ένας χρήστης των social media που, θέλοντας να... πλειοδοτήσει έναντι των υπολοίπων ως προς τον ενθουσιασμό του για τα κάλλη της νεαρής αστυνομικού, παρέπεμψε ευθέως στη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από τον λευκό αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν, τον Μάιο του 2020.








Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα OutKick, η ομολογουμένως εντυπωσιακή Ντανιέλι υπηρετεί στο Σώμα από το 2011 και είχε απολυθεί, στο πλαίσιο περικοπών που έκανε τότε η Αστυνομία. Προσελήφθη ωστόσο εκ νέου, είχε διαρκώς ανοδική πορεία στην καριέρα της, απέσπασε τιμητικές διακρίσεις και πλέον είναι έτοιμη, μέσω των... 15 λεπτών δημοσιότητας που της χάρισε το Διαδίκτυο, να... κατακτήσει τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο έκανε ιδιωτικό, από δημόσιο, όταν άρχισε να δέχεται χιλιάδες επισκέψεις...








Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

Συγκλονίζει η μαρτυρία Βρετανού για φυλακή στο Ντουμπάι: «Με βίασαν στο κελί μου και είδα βασανισμό μέχρι θανάτου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα - Ο τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr