Ινδία - Ο γάμος της χρονιάς και της απόλυτης χλιδής: Παντρεύεται ο γιος του μεγιστάνα Αμπάνι - Η νύφη και οι διάσημοι καλεσμένοι

Ινδία - Ο γάμος της χρονιάς και της απόλυτης χλιδής: Παντρεύεται ο γιος του μεγιστάνα Αμπάνι - Η νύφη και οι διάσημοι καλεσμένοι

Παγκόσμιες προσωπικότητες, μεγιστάνες, πολιτικοί και καλλιτέχνες στη Βομβάη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ambani-arthrou
Παγκόσμιες προσωπικότητες, μεγιστάνες και πολιτικοί άρχισαν να καταφθάνουν στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας για τον πολυσυζητημένο γάμο του Ανάντ Αμπάνι, γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Μουκές Αμπάνι.

Ο Ανάντ Αμπάνι 29 ετών, παντρεύεται την επί χρόνια σύντροφό του, Ραντχίκα Μέρτσαντ, σε έναν γάμο που πολλοί έχουν ονομάσει «γάμο της χρονιάς» ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Jio World Convention Centre» στη Βομβάη, το οποίο ανήκει στην οικογένεια.

Οι τετραήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν με μια παραδοσιακή ινδουιστική τελετή την Παρασκευή, ακολουθούμενη από μια μεγάλη δεξίωση που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο. Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται οι πρώην πρωθυπουργοί της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και Μπόρις Τζόνσον, ο διευθύνων σύμβουλος της Saudi Aramco Αμίν Νάσερ, η Αντέλ, η Λάνα Ντελ Ρέι, ο Ντρέικ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η οικογένεια Αμπάνι δεν έχει επιβεβαιώσει τη λίστα των καλεσμένων.

Δείτε live:
LIVE: Guests arrive for Anant Ambani and Radhika Merchant 'billionaire' wedding in Mumbai
Κλείσιμο

Ambani Wedding LIVE | Inside Visuals Of The Wedding Venue LIVE | Anant Radhika Wedding LIVE | N18L

Ο πατέρας του γαμπρού, Μουκές Αμπάνι, 66 ετών, είναι ο ένατος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία 116 δισεκ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Είναι επίσης ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία.

Η Reliance Industries είναι ένας τεράστιος όμιλος επιχειρήσεων, με ετήσια έσοδα άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν ενέργεια, πετροχημικά, φυσικό αέριο, λιανικό εμπόριο, ψυχαγωγία, τηλεπικοινωνίες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Ο γιος του Αμπάνι, Ανάντ, επιβλέπει την επέκταση του ομίλου στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την πράσινη ενέργεια. Διευθύνει επίσης ένα κέντρο διάσωσης ζώων έκτασης 3.000 στρεμμάτων στο Τζαμναγκάρ της πολιτείας Γκουτζαράτ, τη γενέτειρα της οικογένειας.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας:
ambani__2_
ambani__3_
ambani__4_
ambani__1_

Σύμφωνα με το Associated Press, η οικογένεια Αμπάνι διαθέτει, μεταξύ άλλων περιουσιακών στοιχείων, ένα οικογενειακό συγκρότημα 27 ορόφων στη Βομβάη αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Το κτίριο περιλαμβάνει τρία ελικοδρόμια, ένα γκαράζ 160 αυτοκινήτων και έναν ιδιωτικό κινηματογράφο.

Η νύφη, Ραντχίκα Μέρτσαντ, 29 ετών, είναι κόρη του μεγιστάνα της φαρμακοβιομηχανίας Viren Merchant και είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας του, Encore Healthcare, σύμφωνα με τη Vogue.

Δείτε φωτογραφίες των καλεσμένων:

ambani__8_
Ο Τόνι Μπελ και η σύζυγός του, Σερί
ambani__6_
Ο τραγουδιστής Νικ Τζόνας και η σύζυγός του, Πριγιάνκα Τσόπρα
ambani__5_
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο
ambani__7_
Ο ηθοποιός Τζον Σίνα

Τον Μάρτιο, διοργάνωσαν ένα τριήμερο πάρτι με 1.200 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων πρώην παγκόσμιοι ηγέτες, μεγιστάνες της τεχνολογίας και εμφανίσεις από τη Ριάνα και τον Άκον. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Μπιλ Γκέιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

Συγκλονίζει η μαρτυρία Βρετανού για φυλακή στο Ντουμπάι: «Με βίασαν στο κελί μου και είδα βασανισμό μέχρι θανάτου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα - Ο τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης