Κέιτ Μίντλετον: Αποθεώθηκε και κατά την απονομή της κούπας του Wimbledon - Βίντεο

Οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν την Κέιτ - Στο πλευρό της ήταν η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ - Έκατσε δίπλα στην αδελφή της, Πίπα

Τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μέσα στο 2024, καθώς συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο, έκανε η Κέιτ Μίντλετον. Αυτή τη φορά στο Wimbledon.

Και όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social, θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στην Κέιτ Μίντλετον το απόγευμα της Κυριακής οι θεατές στο Wimbledon για τον τελικό των ανδρών μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.





Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο Wimbledon ιδιαίτερα χαρούμενη, επιστρέφοντας θριαμβευτικά στη δημόσια ζωή. Στο πλευρό της ήταν η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η Κέιτ έγινε δεκτή από το πλήθος του Centre Court με θερμό χειροκρότημα καθώς πήρε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο πριν από την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς.





Η Κέιτ Μίντλετον με χαμόγελο χαιρέτησε τα πλήθη και έκατσε στο Royal Box δίπλα στην αδελφή της Πίπα Μίντλετον, η οποία έχει παρακολουθήσει και άλλους αγώνες από την 1η Ιουλίου, ημέρα έναρξης του τουρνουά.







Μάλιστα, η πριγκίπισσα έλαβε το ίδιο θερμό χειροκρότημα και κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου στον Κάρλος Αλκαράθ. 








Το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε μόλις το απόγευμα του Σαββάτου την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον ενώ οι διοργανωτές είχαν εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η υγεία της δεν της επέτρεπε να παραστεί. Το έπαθλο στον νικητή του τελικού των ανδρών θα απένειμε η δούκισσα του Γκλώστερ, επίτιμη πρόεδρος του οργανισμού «The All England Lawn Tennis & Croquet Club» επί 25 χρόνια.





Η Κέιτ εμφανίστηκε με μωβ μίντι φόρεμα λονδρέζικου μπραντ. Ο 10χρονος πρίγκιπας Τζορτζ δεν συνόδευσε την μητέρα του και την αδελφή του στο Wimbledon καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει ταξιδέψει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν τον τελικό της Εθνικής Αγγλίας με την Ισπανία στο πλαίσιο του Euro 2024.



Στις βασιλικές κερκίδες ήταν, επίσης, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ Κρουζ, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν και ο θρύλος του τένις Αντρέ Αγκάσι.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Μάρτιο η Κέιτ με ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά την διάγνωση με τη νόσο, ήταν το Σάββατο 15 Ιουνίου στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Η στιγμή της επίθεσης - Ποιος είναι ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας

Σάνεν Ντόχερτι: Έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Βίντεο: Η Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon για τον τελικό ανδρών Τζόκοβιτς-Αλκαράθ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr