Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Σε διαφήμιση της BlackRock είχε εμφανιστεί ο 20χρονος δράστης

Την πληροφορία που είχε διακινήσει μια ακροδεξιά πολιτική ακτιβίστρια, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της BlackRock

Μικρή εμφάνιση σε διαφήμιση της BlackRock είχε πραγματοποιήσει πριν μερικά χρόνια ο Τόμας Κρουκς, ο 20χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει το Σάββατο τον Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, μέσω δήλωσης που έστειλε στο Reuters ένας εκπρόσωπός της. «Το 2022, προβάλαμε μια διαφήμιση με έναν καθηγητή από το λύκειο Bethel Park, στην οποία εμφανίστηκαν για λίγο στο παρασκήνιο αρκετοί μαθητές, μεταξύ των οποίων και ο Τόμας Μάθιου Κρουκς», ανέφερε ο εκπρόσωπος της BlackRock.



Ο Τόμας Κρουκς αποφοίτησε το 2022 από το λύκειο Bethel Park High School, σύμφωνα με την Pittsburgh Tribune-Review.

Η BlackRock πρόσθεσε ότι θα διαθέσει όλο το υλικό του βίντεο στις αρμόδιες αρχές, ενώ ξεκαθάρισε πως το έχει αποσύρει από την κυκλοφορία. «Η απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Τραμπ είναι αποτρόπαια», δήλωσε η εταιρεία.

Το θέμα με την παρουσία του Κρουκς στη διαφήμιση της BlackRock ανέδειξε μια ακροδεξιά πολιτική ακτιβίστρια, ονόματι Λόρα Λούμερ, η οποία είχε «ανεβάσει» το σχετικό βίντεο στα social media. Στο βίντεο, ο Κρουκς, εγγεγραμμένος Ρεπουμπλικάνος, φαινόταν σε μια αίθουσα διδασκαλίας να παρακολουθεί μάθημα Οικονομικών από τον προπονητή ποδοσφαίρου του σχολείου Bethel Park, Μπράιαν Ντελάο. Σύμφωνα με την Pittsburgh Tribune-Review, ο Κρουκς αποφοίτησε το 2022, έχοντας λάβει κι ένα βραβείο 500 δολαρίων για τις επιδόσεις τους στα Μαθηματικά και τις Επιστήμες.


Ειδήσεις σήμερα:

Το βίαιο παρελθόν του 43χρονου: Λίγες μέρες πριν σκοτώσει την Αρετή, την ξυλοκόπησε σε παραλία της Αμφιλοχίας

Ο αδελφός του Μίχαελ Σουμάχερ, Ραλφ, ανακοίνωσε ότι είναι γκέι με φωτογραφία με τον σύντροφό του

Η Μπιάνκα Σενσόρι ξαναχτύπησε: Βγήκε για βόλτα στο Λος Άντζελες με ένα μικροσκοπικό μπικίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr