Ρώμη: Λήστεψαν την Ελληνίδα τέως σύζυγο του Κρις Κορνέλ και της άρπαξαν Rolex 60.000 ευρώ

Ρώμη: Λήστεψαν την Ελληνίδα τέως σύζυγο του Κρις Κορνέλ και της άρπαξαν Rolex 60.000 ευρώ

Πριν βρεθεί στην Ιταλία, η Βίκυ Καραγιάννη Κορνέλ έκανε διακοπές στην Αντίπαρο, με τον ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον

chris-cornel-0
Θύμα ληστείας έπεσε η Βίκυ Καραγιάννη Κορνέλ, τέως σύζυγος του εκλιπόντος ροκ σταρ Κρις Κορνέλ (Chris Cornell).

Το δυσάρεστο συμβάν συνέβη σήμερα στη Ρώμη, έξω από το Bulgari Hotel, μία από τις πιο ασφαλείς περιοχές της ιταλικής πρωτεύουσας.



Οι κακοποιοί επιτέθηκαν στην Ελληνίδα, την γρονθοκόπησαν στο στομάχι και της έκλεψαν το ρολόι της, μάρκας Rolex, αξίας 60.000 ευρώ. 

rolex-1
Κλείσιμο


Πιο αναλυτικά, η ληστεία συνέβη περίπου το μεσημέρι στη γωνία των Via del Corso και Via dei Greci, ενός ήσυχου δρόμου μέσα στο χάος του κέντρου, όπου η Βίκυ Κορνέλ προσεγγίστηκε από αγνωστο άνδρα (πιθανότητα είχε και συνεργούς που τον βοήθησαν να διαφύγει), ο οποίος την αιφνιδίασε χτυπωντας της με μια γροθιά. Έπειτα, της έκλεψαν το πολύτιμο ρολόι, ροζ χρυσό με διαμάντια.

Έρευνες για τη ληστεία βρίσκονται σε εξέλιξη από τα στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Τρέβι, οι οποίοι ανακτούν πλάνα από κάποιες κάμερες στην περιοχή που μπορεί να απαθανάτισαν τη σκηνή και τον ληστή που τράπηκε σε φυγή.

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη και στον εντοπισμό των δραστών αναμένεται να διαδραματίσει το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου Bulgari.

Το περιστατικό απασχολεί και τον ιταλικό τύπο, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της επίθεσης σε μια φαινομενικά ασφαλή περιοχή της Ρώμης. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας ακόμη και σε κεντρικές και πολυτελείς περιοχές για την προστασία των τουριστών και των πολιτών.

Η Βίκυ Καραγιάννη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Παντρεύτηκε τον Κρις Κορνέλ το 2004 και απέκτησαν δύο παιδιά, την Τόνι και τον Κρίστοφερ. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της το 2017, αφιερώθηκε στη διατήρηση της μνήμης του και την υποστήριξη κοινωνικών σκοπών μέσω του ιδρύματος Chris and Vicky Cornell Foundation.

Η Βίκυ Καραγιάννη έχει βραβευτεί για την ανθρωπιστική της δράση, συνεργαζόμενη με γνωστά ονόματα του θεάματος όπως οι Μπραντ Πιτ και Χιού Τζάκμαν. Το ίδρυμα της προωθεί εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά προσφύγων και στηρίζει τη μάχη κατά των εξαρτήσεων, τιμώντας την κληρονομιά του συζύγου της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης