Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: H τεχνολογία δείχνει πως τη γλίτωσε για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: H τεχνολογία δείχνει πως τη γλίτωσε για ένα εκατοστό - Δείτε βίντεο

Αποτυπώνεται ότι αν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε στρίψει για να δει ένα γράφημα για μετανάστες, η σφαίρα από το όπλο του 20χρονου θα είχε καρφωθεί στο κεφάλι του

trump-mak1
Ένα νέο βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται το πόσο φτηνά τη γλίτωσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν πυροβολήθηκε από τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς στην Πενσυλβάνια κυκλοφορεί στα social media.

Στο βίντεο αποτυπώνεται πώς ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ γλίτωσε τα χειρότερα επειδή λίγο πριν φύγει η σφαίρα από το όπλο του Κρουκς είχε στρίψει το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αυτί.

Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται ότι αν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συνεχίσει να κοιτάει προς το συγκεντρωμένο πλήθος, η σφαίρα θα είχε καρφωθεί στο κεφάλι του με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρότερο, ου μην και θανατηφόρο, τραυματισμό του.



Ο ίδιος ο Τραμπ περιγράφοντας στην πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του για το πώς βίωσε τη στιγμή του πυροβολισμού είχε πει ότι «το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στο σωστό βαθμό».

How Donald Trump’s Attempted Assassination Unfolded | WSJ


Όπως εξήγησε αυτό που έκανε ήταν να στρέψει το κεφάλι του για να διαβάσει ένα διάγραμα που αφορούσε τα στοιχεία για την παράνομης μετανάστευση. «Ο γιατρός που με εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα» πρόσθεσε ο Τραμπ.

trump-grafima



O σύμβουλος του υποψήφιου προέδρου, Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, περιέγραψε ότι αυτό που γλίτωσε τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ήταν η κίνηση που έκανε με το κεφάλι του για να χρησιμοποιήσει το τζάμποτρον, μια πολύ μεγάλη οθόνη προβολής βίντεο που χρησιμοποιείται σε μεγάλους χώρους με κοινό όπως π.χ. κάποιο γήπεδο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Έρευνες στη μαφία του real estate- Τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο τελευταίος Έλληνας φονιάς που οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης