Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Βίντεο από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φτάνει στο νοσοκομείο

Ακούγονται πολίτες να φωνάζουν: «Περπατάει! Περπατάει!»

Βίντεο στο οποίο απωτυπώνονται οι αγωνιώδεις στιγμές της άφιξης του τραυματισμένου Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο του Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια, λίγα λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, κυκλοφορεί στα social media.

Το βίντεο τράβηξε άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και περιγράφει ότι ήταν στην πρώτη σειρά και είδε τον Τραμπ να αιμορραγεί από το κεφάλι του.


Ο κόσμος είχε ήδη πληροφορηθεί την επίθεση εναντίον του και πίστευαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια, ακούγονται πολίτες να φωνάζουν: «Περπατάει! Περπατάει!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τράμπ, λίγο προτού φύγει η σφαίρα από το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς, έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αυτί. Η συγκεκριμένη κίνηση της τελευταίας στιγμής είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να περάσει ένα εκατοστό από το κεφάλι του, πράγμα που σημαίνει ότι διαφορετικά θα είχε διαπεράσει το κρανίο του.

«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στον σωστό βαθμό» δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Όπως εξήγησε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτό που έκανε ήταν να στρίψει το κεφάλι του «για να διαβάσει ένα διάγραμμα που αφορούσε στα στοιχεία για την παράτυπη μετανάστευση», προσθέτοντας ότι ο γιατρός που τον εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι «δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακριβή μου MyCoast: 220 ευρώ η πρώτη ξαπλώστρα κύμα στην Αττική

Οργανωμένος οπαδός σε αντιδήμαρχο: Θα ρίξουμε καμιά φάπα; - Οι συνομιλίες που «καίνε» τα μέλη της συμμορίας εκβιαστών

Κύπρος - Ο ευρωβουλευτής με τα πενηντάευρα: Και τώρα ο Φειδίας με τον «Λουκάνικο» και τα «βιντεούθκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr