ΗΠΑ: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Χρειάστηκαν 25 λεπτά για να διαπιστώσει κάποιος ότι η Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ  είχε χάσει τη ζωή της

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή του πνιγμού της 58χρονης Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ σε πισίνα το πρωί του περασμένου Φεβρουαρίου ενώ οι άλλοι λουόμενοι δεν έκαναν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στα ρηχά πισίνας σε αθλητικό κέντρο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 58χρονη προσπαθούσε για 25 λεπτά να σωθεί χωρίς κανείς από όσους βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν.



Στο ίδιο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ακόμα και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι περνούσαν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία στην τραγωδία που είχε συμβεί.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

H 58χρονη που έχασε τη ζωή της στην πισίνα


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά

Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού το καλοκαίρι; Τα air condition «δείχνουν» οι ειδικοί - Τι συμβαίνει σε άλλες χώρες

Κρητικοί παππούδες ανοίγουν... βεντέτα με τις viral γιαγιάδες με τη βοήθεια του Μαμαλάκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr