Πριγκίπισσα του Ντουμπάι πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της με ανάρτηση στο Instagram: Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω

Η 30χρονη είναι κόρη του πρωθυπουργού του Ντουμπάι - Είχε παντρευτεί τον σύζυγό της τον Μάιο του 2023 και είχαν αποκτήσει παιδί πριν από δύο μήνες

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η κίνηση της κόρης του πρωθυπουργού του Ντουμπάι, πριγκίπισσας Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, να χωρίσει τον σύζυγό της με ανάρτησή της στο Instagram.

Το δημόσιο διαζύγιο ήρθε, μάλιστα, μόλις δύο μήνες μετά το παιδί που απέκτησε η πριγκίπισσα με τον συζυγό της, Mohammed Bin Rashid bin Mana Al Maktoum.

Στο μήνυμά της η 30χρονη πριγκίπισσα έγραψε: «Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις η πρώην σύζυγός σου».



Σύμφωνα με την Daily Mail μετά την ανάρτηση αυτή το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί τον Μάιο του 2023, έκανε unfollow ο ένας τον άλλο στα social media και αφαίρεσαν κάθε κοινή τους φωτογραφία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον οίκο των Μακτούμ, τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι.

Η Sheikha Mahra είναι η κόρη του Mohammed bin Rashid Al Maktoum, του πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η 30χρονη αποφοίτησε από πανεπιστήμιο του Λονδίνου με πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις ενώ είναι γνωστή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών.








Από την πλευρά του ο Sheikh Mohammed είανι ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς, σύμφωνα με τον Guardian, κατέχει εκτάσεις άνω των 400.000 στρεμμάτων στο Λονδίνο, τη Σκωτία και το Σάφολκ.





Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr