Εκλογές στις ΗΠΑ - CNN: Ο Μπάιντεν άρχισε να ρωτάει αν η Κάμαλα Χάρις θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές

Εκλογές στις ΗΠΑ - CNN: Ο Μπάιντεν άρχισε να ρωτάει αν η Κάμαλα Χάρις θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές

Αποκαλύψεις από σύμβουλο των Δημοκρατικών στο CNN για τη διαφορετική στάση που κρατά ο Μπάιντεν σε ιδιωτικές συζητήσεις σε σύγκριση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του

biden
Με μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της μακράς πολιτικής του ζωής βρίσκεται ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος επέστρεψε στο Ντέλαγουερ από το Λας Βέγκας το βράδυ της Τετάρτης, διακόπτοντας το ταξίδι του, αφού διαγνώστηκε εκ νέου θετικός στην Covid-19: Πρέπει να ακούσει τις αυξανόμενες εκκλήσεις των Δημοκρατικών και να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ;

Με τον πανικό και την ανησυχία στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Κόμματος να αυξάνονται σταθερά εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες, μετά την «προβληματική» εμφάνιση του προέδρου στο ντιμπέιτ στην Ατλάντα, ο Λευκός Οίκος και η εκστρατεία του Μπάιντεν βρίσκονται, πλέον, σε μια νέα θέση, δήλωσαν στο CNN πολλοί Δημοκρατικοί αξιωματούχοι.

«Οι ιδιωτικές συζητήσεις εντός του Λευκού Οίκου συνεχίζονται», δήλωσε στο CNN ανώτερος σύμβουλος των Δημοκρατικών, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, προσθέτοντας πως «Ο Μπάιντεν είναι δεκτικός (με εμάς). Δεν είναι τόσο προκλητικός όσο είναι δημοσίως».

«Έχει περάσει από τον ισχυρισμό 'η Καμάλα δεν μπορεί να κερδίσει', στο 'πιστεύετε ότι η Καμάλα μπορεί να κερδίσει;'. Είναι ακόμα ασαφές πού θα καταλήξει, αλλά φαίνεται να ακούει» πρόσθεσε ο σύμβουλος.

Η εκστρατεία του Μπάιντεν, η οποία αντιμετωπίζει επίσης μια αυξανόμενη κατακραυγή από τους δωρητές των Δημοκρατικών, απέρριψε τη φήμη που αναπτύχθηκε ότι ο πρόεδρος επανεξετάζει την υποψηφιότητά του.

«Αν τα γεγονότα έχουν σημασία, κάτι που πρέπει να συμβαίνει, τότε σας ξεκαθαρίζω ένα από αυτά: ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών και θα κερδίσει τον Νοέμβριο», δήλωσε στο CNN ο Κέβιν Μουνιόζ, εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου.

Οι εξελίξεις έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εκστρατεία του Μπάιντεν. Ο Τζόναθαν Καρλ του ABC News μετέδωσε την Τετάρτη ότι ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ είπε στον Μπάιντεν το Σάββατο ότι θα ήταν καλύτερο αν αποσυρόταν από την προεδρική κούρσα, ενώ η Νάνσι Πελόζι τον ενημέρωσε πως υπολείπεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις έναντι του Τραμπ.


Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Ταξί παρέσυρε 70χρονο και τον σκότωσε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης