Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Με καταγωγή από τη Σπάρτη η μητέρα της 30χρονης πριγκίπισσας, Ζωή Γρηγοράκου

Ελληνικές ρίζες έχει η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ που έγινε θέμα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο χώρισε τον επιχειρηματία σύζυγό της αφήνοντας υπονοούμενα ότι την απάτησε.

Υπενθυμίζεται ότι χρησιμοποιώντας τον νόμο της Σαρίας, η 30χρονη πριγκίπισσα, ανακοίνωσε το διαζύγιό της μέσω Instagram γράφοντας τρεις φορές «σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω» προς τον σύζυγό της.



Μητέρα της Σείχα Μάχρα είναι η Ζωή Γρηγοράκου, με καταγωγή από τη Σπαρτη, η οποία είχε παντρευτεί τον σημερινό πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, με τον οποίο έχει πλέον χωρίσει.

Η 30χρονη πριγκίπισσα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της μητέρας της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου έκανε και την ανακοίνωση του διαζυγίο τους. Πέρσι, μάλιστα, η Ζωή Γρηγοράκου ήταν στο πλευρό της κόρης της κατά την αποφοίτησή της από πανεπιστήμιο του Λονδίνου.





Όταν, δε, ο ουρανοξύστης του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι βάφτηκε στα ελληνικά χρώματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, η 30χρονη πριγκίπισσα ανήρτησε μια φωτογραφία του εμβληματικού κτηρίου στα γαλανόλευκα βάζοντας δίπλα μια γαλάζια καρδούλα.



Την Ελλάδα είχε επιλέξει, μάλιστα, το ζευγάρι για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2023.

Η Σείχα Μάχρα και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Σείχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ, είχαν επιλέξει τότε τη Μύκονο κάνοντας, μεταξύ άλλων, τζετ σκι.

Ο Σείχ Μάνα μπιν Μοχάμεντ Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ είχε, μάλιστα, αναρτήσει και μια φωτογραφία από παραλία του νησιού των ανέμων.



Το ζευγάρι αρχικά είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο όπως προβλέπει ο ισλαμικός νόμος πριν τον γάμο που έγινε στα τέλη Μαΐου 2023 με την 30χρονη πριγκίπισσα να επιλέγει ένα νυφικό δια χειρός Ezra Coutoure.



Αν και ο γάμος τους επισφραγίστηκε με τον ερχόμο στη ζωή ενός παιδιού τον φετινό Μάιο, εντούτοις φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση τους με την πριγκίπισσα να ανακοινώνει το διαζυγιό της γράφοντας στο Instagram: «Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις η πρώην σύζυγός σου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σείχ Μοχάμεντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς, σύμφωνα με τον Guardian, κατέχει εκτάσεις άνω των 400.000 στρεμμάτων στο Λονδίνο, τη Σκωτία και το Σάφολκ.





Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr