Τραμπ: Ρεπουμπλικανοί φορούν λευκούς επιδέσμους στα αυτιά στο συνέδριο, για να δείξουν τη στήριξή τους - Βίντεο

Τάση στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών ο λευκός επίδεσμος, με τον οποίο εμφανίστηκε ο Τραμπ την πρώτη μέρα του Συνεδρίου

Έναν ευρηματικό τρόπο για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ, βρήκαν αρκετοί συμμετέχοντες στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, που πραγματοποιείται στο Μιλογουόκι.

Ποιος ήταν αυτός; Φόρεσαν λευκούς επιδέσμους στα αυτιά τους, όπως αυτός με τον οποίο εμφανίστηκε ο Τραμπ στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο



Θυμίζεται πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, τραυματίστηκε στο αυτί από πυροβολισμό ενός 20χρονου, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης το Σάββατο. Ο γιατρός του, Ρόνι Τζάκσον ανέφερε ότι του λείπει μέρος του άνω δεξιού αυτιού του, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη θεραπεία που λαμβάνει.

Η εμφάνιση Τραμπ με τον επίδεσμο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στην Πενσυλβάνια πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης. ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη τη γροθιά του.



Άμα τη εμφανίσει του Τραμπ οι παριστάμενοι στο συνέδριο ξέσπασαν σε επευφημίες φωνάζοντας το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αλλά και «USA, USA».

Ο Τραμπ αφού χαιρέτισε στελέχη του κόμματος κάθισε, δίπλα στον υποψήφιο αντιπρόεδρό του και γερουσιαστή του Οχάιο Τζ. Ντ. Βανς.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr