Cathay Pacific: Αεροσυνοδός κρατούσε την πεσμένη πόρτα του μπάνιου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης

Η πτήση από Χονγκ Κονγκ προς Νέα Υόρκη διήρκεσε 16 ώρες

Μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αναγκάστηκε να κρατά την πόρτα του μπάνιου, η οποία έπεσε λίγα λεπτά πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την South China Morning Post, η αεροσυνοδός της Cathay Pacific Airlines έπρεπε να κρατά την πόρτα, η οποία βγήκε από τους μεντεσέδες της μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης CX840 από το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ προς το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Η πτήση αυτή διαρκεί 16 ώρες. 



Άλλες εικόνες, οι οποίες έγιναν viral, δείχνουν μέλη του προσωπικού να προσπαθούν να επαναφέρουν τη σπασμένη πόρτα στη θέση της.

Δεν ήταν άμεσα σαφές πώς διαλύθηκε η πόρτα ή αν κάποιος βρισκόταν στην τουαλέτα τη στιγμή του περιστατικού ούτε και ακριβώς πόση ώρα η αεροσυνοδός έπρεπε να στηρίζει την πόρτα.

Η Cathay Pacific δήλωσε ότι ήταν ενήμερη για το περιστατικό και ότι η ομάδα μηχανικών της διερευνούσε το περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr