Μπάιντεν: Αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού - Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Μπάιντεν: Αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού - Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με τον γιατρό του, συνεχίζει να ασκεί τις επίσημες δραστηριότητές του, ενώ, οι ζωτικές ενδείξεις του παραμένουν φυσιολογικές

biden_naacp
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνεχίζει να ασκεί τις επίσημες δραστηριότητές του, ενώ αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα που σχετίζονται με τη διάγνωση του κορωνοϊού, δήλωσε την Πέμπτη ο γιατρός του, προσθέτοντας ότι οι ζωτικές ενδείξεις του προέδρου παραμένουν φυσιολογικές.

Ο Μπάιντεν συνεχίζει τη θεραπεία με Paxlovid, έγραψε ο δρ Κέβιν Ο' Κόνορ σε επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, στη Νεβάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, διαπιστώθηκε πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο Λευκός Οίκος.

«Αισθάνομαι καλά», είπε ο Μπάιντεν, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους καθώς επιβιβαζόταν στο «Air Force One», το προεδρικό αεροσκάφος, την ώρα που οι αμφιβολίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του επιμένουν και στελέχη της παράταξής του τον καλούν να αποσυρθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ξεπέρασε τους 43°C ο υδράργυρος - Επιμένουν και την Παρασκευή οι υψηλές θερμοκρασίες

Εκλογές ΗΠΑ - Axios: Πληροφορίες για απόσυρση Μπάιντεν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο - Τον πιέζουν φίλοι και συνεργάτες

Βανδή: Μας προστάτευσαν για να φύγουμε, λέει συνεργάτιδά της μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης