CNN: Ο Μπάιντεν σε «στάδιο στοχασμού» για το μέλλον της υποψηφιότητάς του

CNN: Ο Μπάιντεν σε «στάδιο στοχασμού» για το μέλλον της υποψηφιότητάς του

Ο 81χρονος Δημοκρατικός «ζυγίζει καλά τα δεδομένα» πώς να προχωρήσει, ανέφερε πηγή που θεωρεί απίθανο ο πρόεδρος να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν από το Σαββατοκύριακο

biden_2
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρίσκεται σε «στάδιο στοχασμού» καθώς βρίσκεται απομονωμένος λόγω Covid-19 στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ, σύμφωνα με το CNN.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο, μια πηγή εξοικειωμένη με τον τρόπο σκέψης του προέδρου ανέφερε ότι ο 81χρονος Δημοκρατικός «ζυγίζει καλά τα δεδομένα» και «συσκέπτεται» πώς να προχωρήσει. Εξετάζει δημοσκοπήσεις, αριθμούς συγκέντρωσης κεφαλαίων και άλλα δεδομένα που δίνουν μια εικόνα των πιθανοτήτων του να πετύχει εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Έχει αναγνωρίσει ιδιωτικά σε άλλους ότι υπάρχει περιορισμένος δρόμος, δεδομένων όλων των δυσμενών δεδομένων, είπε η πηγή.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι αυτή είναι μια νέα στιγμή στην προεκλογική εκστρατεία του προέδρου, όπου λόγω των πιέσεων των Δημοκρατικών να αποσύρει την υποψηφιότητά του, το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν δείχνει να πλησιάζει στο τέλος του, με αποτέλεσμα ορισμένοι να πιστεύουν τώρα ότι η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα τα πήγαινε καλύτερα ως υποψήφια του κόμματος.

Είναι απίθανο ο πρόεδρος να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν από το Σαββατοκύριακο, είπε η πηγή, προειδοποιώντας ότι όποιος πιστεύει ότι ξέρει τι θα κάνει τελικά ο Μπάιντεν, στην πραγματικότητα δεν ξέρει.



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΗΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για απόσυρση Μπάιντεν, μπήκε σε απομόνωση από τους Δημοκρατικούς

Φανή Χαλκιά στην Πρώτη Λέξη: Ανατίναξε το beach bar, τον άφησαν ελεύθερο και την επόμενη μέρα ήρθε και ήπιε ποτό

Δέσποινα Βανδή: Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης