Ρωσία: 33χρονος βασάνισε 40χρονη αφού τον χώρισε - Τη «σταύρωσε» και της έβαλε φωτιά

Ο 33χρονος δράστης καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη αλλά δήλωσε εθελοντής στον πόλεμο στην Ουκρανία για να πέσει στα μαλακά

Σε 12ετη κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 33χρονος στη Ρωσία για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την 40χρονη φίλη του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο ο Όλεγκ Στζεγκολίκιν αρχικά κάρφωσε τα χέρια και τα πόδια της Οξάνα Κουζμένκο σε ξύλινες τάβλες και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της 40χρονης, τα βασανιστήρια προκάλεσαν τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς «άναψε σαν κερί» όταν ο 33χρονος την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.



Μετά την ανακοίνωση της ποινής ο 33χρονος δράστης δήλωσε εθελοντής στον πόλεμο της Ουκρανίας προκειμένου να αποφύγει την παραμονή του στη φυλακή.

Περιγράφοντας τι συνέβη στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε ο 33χρονος, η Κουζμένκο κατέθεσε «μου έβγαλε τις μπότες και μετά πήρε το αριστερό μου πόδι και το κάρφωσε σε ένα ξύλο ενώ στο δεξί μου πόδι άνοιξε μια τρύπα με κάτι σαν ανοιχτήρι».



Όσο, μάλιστα, «σταύρωνε» τη σύντροφό του ο δράστης την απειλοούσε ότι θα τη σκοτώσει: «Στη συνέχεια έβγαλε ένα τσιγάρο και έναν αναπτήρα, μου έριξε βενζίνη και με άναψε σαν κερί».

Σαν να μην έφτανε αυτό, δε, ο 33χρονος στη συνέχεια διέταξε την γυναίκα να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της με εκείνη να βρίσκει την ευκαιρία να σωθεί προκαλώντας τροχαίο μετά το οποίο ο δράστης διέφυγε.

Ο δικηγόρος του 33χρονου, πάντως, δήλωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του δικαστήριου υποστηρίζοντας ότι «τόσο στην ανάκριση όσο και στο δικαστήριο ο πελάτης μου έλεγε συνέχεια "σε αγαπώ».

O 33χρονος δράστης



Ειδήσεις σήμερα:

Λάβρος ο Καρτερός κατά Κασσελάκη μετά την αποχώρηση Δραγασάκη: Θα πνιγεί στις ίδιες του τις αντιφάσεις

Με κόκκινο μπικίνι η Ελένη Βουλγαράκη, «α ρε Φώτη τι περνάς» της γράφουν

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr