Μελάνια Τραμπ: Έλαμψε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών - Η σόλο είσοδος και το φιλί του Τραμπ

Μελάνια Τραμπ: Έλαμψε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών - Η σόλο είσοδος και το φιλί του Τραμπ

Δείτε βίντεο με την αποθέωσή της από τους συνέδρους - Έμεινε 20 λεπτά στη σκηνή μετά την ομιλία Τραμπ

melania-trump-mak
Σε μια σπάνια εμφάνιση κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ προχώρησε η Μελάνια Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Όπως σημειώνει το Associated Press η εμφάνισή της βοήθησε τους Ρεπουμπλικανούς να τονίσουν το ζήτημα της ενότητας, ρητορική στην οποία έχει επικεντρωθεί το κόμμα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια.

melania-trump-2
melania-trump-1
melania-trump-3


Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, φρόντισε να κάνει ξεχωριστή είσοδο από την υπόλοιπη οικογένεια που ήταν δίπλα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ όταν εκείνος υπέγραφε τα έγγραφα για την τυπική αποδοχή της υποψηφιότητάς του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Μελάνια Τραμπ μπήκε στον χώρο του συνεδρίιου απαστράπτουσα, χαμογελαστή και χαιρετώντας τα πλήθη που την αποθέωσαν μέχρι να πάρει τη θέση της δίπλα στον υποψήφιο αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς υπό τους ήχους της ενάτης συμφωνίας του Μπετόβεν.



Από την πλευρά του ο Τραμπ φρόντισε να κάνει ειδική αναφορά στη σύζυγό του λέγοντας στην ομιλία του «σε αυτό το ταξίδι είναι τιμή μου να έχω στο πλευρό μου την καταπληκτική σύζυγό μου, Μελάνια. Μελάνια σε ευχαριστώ πάρα πολύ», με τους συνέδρους να ξεσπούν σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Donald Trump thanks wife Melania during speech at 2024 RNC for letter calling for national unity


Μετά το τέλος της διάρκειας 93 λεπτών ομιλίας του, μάλιστα, η Μελάνια ανέβηκε στη σκηνή και βρέθηκε στο πλευρό του ψυθιρίζοντας του κάτι στο αυτί με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ να τη φιλάει στο μάγουλο.



Η Μελάνια Τραμπ και τα άλλα μέλη της οικογένειας έμειναν στη σκηνή για περίπου 20 λεπτά στο πλευρό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τη σύζυγό του άλλοτε να του πιάνει στοργικά το χέρι και άλλοτε να συνομιλεί με τον Ντι Τζέι Βανς και τη σύζυγό του.

Trump wraps up RNC speech with family on stage


Ειδήσεις σήμερα:

Σε τροχιά αντικατάστασης ο Μπάιντεν: Υπ’ ατμόν οι Δημοκρατικοί, «οι επόμενες 72 ώρες είναι μεγάλες» λένε

Μανιφέστο Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών - «Θα τελειώσω το τείχος στο Μεξικό, να σώσουμε το έθνος μας»

Αποζημίωση $2 εκατ. σε οικογένεια Ελληνοαμερικανού για τα θανάσιμα εγκαύματα από ντους με νερό θερμοκρασίας 65 βαθμών Κελσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης