Βραζιλία: Τραγουδιστής πέθανε στη σκηνή από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θεατής

Βραζιλία: Τραγουδιστής πέθανε στη σκηνή από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θεατής

Ο 35χρονος Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία – Οι αρχές προσπαθούν να εξηγήσουν τι συνέβη

Ayres_Sasaki
Ένας Βραζιλιάνος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης το Σάββατο, 13 Ιουλίου, στη Salinópolis, Pará, Βραζιλία.

Ο 35χρονος Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν αγκάλιασε έναν θεατή ο οποίος ήταν βρεγμένος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή του ξενοδοχείου Solar Hotel στη Σαλινοπόλις της Βραζιλίας. Κοντά τους ήταν ένα καλώδιο το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror προκάλεσε μοιραία ηλεκτροπληξία.

Δεν είναι σαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος, αλλά η αστυνομία της Salinópolis ερευνά το περιστατικό. H αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και οι αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων.

Το Solar Hotel εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 14 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές. «Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση των γεγονότων», αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Instagram, μέσω μετάφρασης. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», κατέληξε η ανακοίνωση.
Κλείσιμο

Η θεία του Sasaki, Rita Matos, δήλωσε στην Istoé Gente: «Επικοινωνούμε με ανθρώπους που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή για να καταλάβουμε πώς συνέβησαν όλα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μια δήλωση που θα δώσουμε στον Τύπο».

Ο Sasaki ήταν επίσης αρχιτέκτονας και πολεοδόμος. Οι φίλοι του τον μνημόνευσαν με αφιερώματα στο Instagram μετά τον τραγικό θάνατό του.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και αγαπητός σε όλους», έγραψε ο σκηνοθέτης Raphael Macedo για τον φίλο του.

Ο μουσικός, άφησε πίσω τη σύζυγό του, Μαριάνα, η οποία σε ένα Instagram Story, η εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το κύμα υποστήριξης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για κάθε μήνυμα αγάπης και παρηγοριάς, για κάθε προσευχή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που περνάμε. Δεν μπόρεσα να διαβάσω ακόμα όλα τα μηνύματα, αλλά καθώς θα νιώθω καλύτερα, θα απαντήσω σε κάθε ένα. Σας ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Έως τη Δευτέρα οι 40 βαθμοί Κελσίου και βαθμιαία υποχώρηση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο

Η Τζένιφερ Λόπεζ σταμάτησε να φοράει το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ


90 χρόνια από τη γέννηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Συνεχίζει φυσικά να λάμπει από ψηλά, γράφει η Finos Film

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης