ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζ. αποκάλεσε την κόρη του Κάι «σέξι» - Βίντεο

Δεν βρίσκει όλους σύμφωνους η άνεση που επιδεικνύει ο Τραμπ Τζούνιορ - Κάποιοι θυμήθηκαν και τα σχόλια που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ προκάλεσε αίσθηση μετά από ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok και αποκαλεί την 17χρονη κόρη του, Κάι, «σέξι».

Στο βίντεο βλέπουμε πατέρα και κόρη να προετοιμάζονται λίγο πριν ξεκινήσει το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Η Κάι φτιάχνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της λίγο πριν κάνει το πολιτικό της ντεμπούτο στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών με μια ομιλία που εξυμνούσε τον παππού της, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάι, τι νομίζεις», ρώτησε ο Τραμπ Τζούνιορ την κόρη του. «Μήπως το μακιγιάζ με κάνει να φαίνομαι σέξι σαν εσένα;»

Εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι είσαι πολύ όμορφος».

«Είμαι απλά ενθουσιασμένος για την πρώτη ομιλία της Κάι που επέλεξε έναν πολύ μεγάλο χώρο για να βγει εκεί. Θα τα πάει τέλεια. Σ' αγαπώ Κάι», είπε με την κόρη του να του λέει ότι τον αγαπά και η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσίασε με την ομορφιά της και την ευγλωττία της στην πρώτη της μεγάλη εμφάνιση στην πολιτική, στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών.

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του διαδικτύου
Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 7,8 εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. «Στην πραγματικότητα δεν θέλουμε να αποκαλούμε τις κόρες μας σέξι», έγραψε χρήστης του διαδικτύου.

«Αυτό ακούγεται κάπως ύποπτο», πρόσθεσε ένας άλλος. «Είμαι υποστηρικτής του Τραμπ, αλλά αναγκάστηκα να το ξαναπαίξω πολλές φορές για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν ακούγεται λάθος και ακόμα δεν έχω πειστεί», σχολίασε ένας τρίτος.

Άλλοι θυμήθηκαν τα σχόλια που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα. Πιο συγκεκριμένα έλεγε: πώς θα ήταν να κάνει σεξ μαζί της. Σύμφωνα με το βιβλίο «Blowback: A Warning to Save Democracy from the Next Trump», ο Τραμπ έκανε άσεμνα σχόλια για την εμφάνιση της κόρης του Ιβάνκα και μιλούσε για το «πώς θα ήταν να κάνει σεξ μαζί της». Αυτό προκάλεσε την επίπληξη του προσωπάρχη του, αναφέρει το βιβλίο.

«Οι βοηθοί του είπαν ότι μιλούσε για το στήθος της Ιβάνκα Τραμπ, για τα οπίσθιά της και για το πώς θα ήταν να κάνει σεξ μαζί της, σχόλια που κάποτε οδήγησαν τον Τζον Κέλι να υπενθυμίσει στον πρόεδρο ότι η Ιβάνκα ήταν κόρη του», γράφει ο Τέιλορ.

«Στη συνέχεια, ο Κέλι μού διηγήθηκε εκ νέου αυτή την ιστορία με εμφανή απέχθεια. Ο Τραμπ, είπε, είναι ''ένας πολύ-πολύ κακός άνθρωπος''», πρόσθεσε.





Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλειος Κωστέτσος για την περιπέτεια υγείας του: Ανήκω στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό


Δολοφονήθηκε 64χρονος μετά από βαφτίσια στην Αρκαδία– Συνελήφθη ζευγάρι


Δεν νοείται η Κύπρος, κράτος-μέλος της ΕΕ να παραμένει διαιρεμένη 50 χρόνια μετά την τραγωδία του 1974, λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr