Αμερικανικές εκλογές 2024: Πώς σχολίασαν τα αμερικανικά ΜΜΕ την αποχώρηση Μπάιντεν

Αμερικανικές εκλογές 2024: Πώς σχολίασαν τα αμερικανικά ΜΜΕ την αποχώρηση Μπάιντεν

«Από την καταστροφή του ντιμπέιτ, στην απόσυρση: Ο δρόμος του Μπάιντεν προς την έξοδο» είναι ένας από τους τίτλους των αμερικανικών ΜΜΕ

american-media-xr
Υπό θετικό πρίσμα, αλλά και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, κατέγραψαν την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την ηγεσία των Δημοκρατικών στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου τα μεγαλύτερα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης. Πολλά από αυτά μάλιστα, χαρακτήρισαν την απόφαση του προέδρου «θαρραλέα» και «εντυπωσιακή».

«Ο Μπάιντεν έκανε μια θαρραλέα επιλογή. Οι Δημοκρατικοί πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία», γράφουν οι New York Times, ενώ η Wall Street Journal σχολιάζει: «Για τον Μπάιντεν, ένα εντυπωσιακό τέλος 50 ετών στο επίκεντρο της εξουσίας».

Το CNN επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα, μεταδίδοντας ότι «Ο Μπάιντεν αποσύρεται, δίνει το χρίσμα στην Καμάλα Χάρις», ενώ η USA Today αναφέρει ότι «Ο Τζο Μπάιντεν αποσύρεται από την εκστρατεία του 2024 εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων από τους κορυφαίους Δημοκρατικούς».

«Από την καταστροφή του ντιμπέιτ, στην απόσυρση: Ο δρόμος του Μπάιντεν προς την έξοδο», είναι ο τίτλος του Fox News, ενώ η Washington Post αναφέρει ότι «ο Μπάιντεν παίρνει την εντυπωσιακή απόφαση να αποσυρθεί από την εκστρατεία του 2024».
Κλείσιμο
Στην επόμενη μέρα επικεντρώνεται το Forbes («Ο Μπάιντεν αποσύρεται από την προεκλογική εκστρατεία- ιδού τι θα συμβεί αμέσως μετά») και το Newsweek: «Τι συμβαίνει τώρα που ο Τζο Μπάιντεν παραιτείται της προεκλογικής εκστρατείας; Εξηγούμε τη διαδικασία».

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν - Το ανακοίνωσε με ανοικτή επιστολή

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Τραμπ: Είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος, λέει για την απόσυρση του Μπάιντεν

Καιρός: Αφόρητη ζέστη για 14η μέρα - Πού έδειξε πάνω από 42°C το θερμόμετρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης