Καμάλα Χάρις: Tιμή μου που έχω την υποστήριξη Μπάιντεν, πρόθεσή μου είναι να κερδίσω την υποψηφιότητα

Καμάλα Χάρις: Tιμή μου που έχω την υποστήριξη Μπάιντεν, πρόθεσή μου είναι να κερδίσω την υποψηφιότητα

«Έχουμε 107 ημέρες μέχρι την ημέρα των εκλογών, μαζί, θα αγωνιστούμε και μαζί, θα νικήσουμε» υπογράμμισε

biden-kamala-xr
Η Καμάλα Χάρις είπε ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αφού ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπό της ως υποψήφια, μετά την απόφασή του να τερματίσει την εκστρατεία επανεκλογής του.

«Είναι τιμή μου που έχω τη στήριξη του Προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω αυτή την υποψηφιότητα» τόνισε η Καμάλα Χάρις.

Και πρόσθεσε: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα -και να ενώσω το έθνος μας- για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του Project 2025».

Αναλυτικά η δήλωση της Καμάλα Χάρις:

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, ευχαριστώ τον Τζο Μπάιντεν για την εξαιρετική ηγεσία του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τις δεκαετίες υπηρεσίας του στη χώρα μας. H αξιοσημείωτη κληρονομιά επιτευγμάτων είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία, ξεπερνώντας την κληρονομιά πολλών Προέδρων που υπηρέτησαν δύο θητείες στο αξίωμα.

Είναι βαθιά τιμή να υπηρετώ ως αντιπρόεδρός του και είμαι βαθιά ευγνώμων στον Πρόεδρο, και ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Πρόεδρο Μπάιντεν μέσω του γιου του Mπο. Ήμασταν φίλοι από την εποχή που δουλεύαμε μαζί ως Γενικοί Εισαγγελείς των πολιτειών μας. Καθώς δουλεύαμε μαζί, ο Μπο μου έλεγε ιστορίες για τον πατέρα του. Το είδος του πατέρα και το είδος του ανθρώπου που ήταν.

Τα χαρίσματα που εκτιμούσε ο Μπο στον πατέρα του, είναι τα ίδια χαρίσματα και οι ίδιες αξίες που βλέπω καθημερινά στην ηγεσία του Τζο ως Προέδρου: Την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά του. Τη μεγάλη του καρδιά και την αφοσίωσή του στην πίστη και την οικογένειά του. Και την αγάπη του για τη χώρα μας και τον αμερικανικό λαό.

Με αυτή την ανιδιοτελή και πατριωτική πράξη, ο Πρόεδρος Μπάιντεν κάνει αυτό που έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του: βάζοντας τον αμερικανικό λαό και τη χώρα μας πάνω από πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Είναι τιμή μου να έχω την υποστήριξη του Προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω αυτή την υποψηφιότητα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με τους Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή σε αυτές τις σημαντικές εκλογές. Και αυτό είναι που θα θα συνεχίσω να το κάνω τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα -και να ενώσω το έθνος μας- για να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του Project 2025. Έχουμε 107 ημέρες μέχρι την ημέρα των εκλογών. Μαζί, θα αγωνιστούμε. Και μαζί, θα νικήσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν - Το ανακοίνωσε με ανοικτή επιστολή

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Τραμπ: Είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος, λέει για την απόσυρση του Μπάιντεν

Καιρός: Αφόρητη ζέστη για 14η μέρα - Πού έδειξε πάνω από 42°C το θερμόμετρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης