Στο πλευρό του Μπάιντεν το Χόλιγουντ - «Τιμούμε όσα έκανε για τη χώρα»

Στο πλευρό του Μπάιντεν το Χόλιγουντ - «Τιμούμε όσα έκανε για τη χώρα»

Πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου είχαν αρχίσει να ζητούν από τον πρόεδρο να αποχωρήσει από την κούρσα για τις εκλογές

biden_hollywood
Το Χόλιγουντ, όπου οι Δημοκρατικοί έχουν ισχυρή βάση υποστηρικτών, έσπευσε να αντιδράσει θετικά στην είδηση ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τερματίζει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή και υποστηρίζει την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Πολλοί ήταν αυτοί που απέτισαν φόρο τιμής στην προεδρία του Μπάιντεν, αναφέρει το Associated Press, ωστόσο άλλοι αναρωτήθηκαν για το μέλλον.

Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ είχαν αρχίσει να ζητούν από τον Μπάιντεν να αποχωρήσει.

Ένα από τα κορυφαία ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ που σε άρθρο γνώμης στους New York Times κάλεσε τον Μπάιντεν να τερματίσει την υποψηφιότητά του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το κόμμα πρέπει να επιλέξει νέο υποψήφιο, λέγοντας ότι η διαδικασία θα είναι ταραχώδης αλλά θα «ξυπνήσει» τους ψηφοφόρους υπέρ του κόμματος.

Κλείσιμο
Κάποιοι από αυτούς, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, οι ηθοποιοί Τζακ Μπλακ και Τζέισον Μπέιτμαν παραβρέθηκαν πριν από εβδομάδες σε εκδήλωση για τη συγκέντρωση δωρεών υπέρ του Μπάιντεν.

Πάντως, την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Μπάιντεν, η υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγραψε στο X για τον Μπάιντεν ότι «θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξλη του στη δημοκρατία μας».

«Ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά επιτεύγματα στα τέσσερα χρόνια της θητείας του», έγραψε.

Άλλη μια υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών, η Σερ, έγραψε στο X ότι «βασανίζεται» επειδή δεν πιστεύει ότι οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να κερδίσουν χωρίς τον Μπάιντεν. Είπε, μάλιστα, ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούμε «εντελώς έξω από το κουτί».

Ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ, γνωστός από το Star Wars, έγραψε, τέλος, στο X ότι «ο Τζο Μπάιντεν έχει ένα ρεκόρ επιτευγμάτων που δεν έχει προηγούμενο από κανέναν πρόεδρο στη ζωή μας. Αποκατέστησε την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα στο αξίωμα μετά από 4 χρόνια ψεύδους, εγκλήματος, σκανδάλων και χάους. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, κ. πρόεδρε. Τώρα είναι καθήκον μας ως πατριώτες Αμερικανοί να εκλέξουμε τον Δημοκρατικό που θα τιμήσει & θα προωθήσει την κληρονομιά σας».




Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε από υποψήφιος πρόεδρος ο Μπάιντεν - Το ανακοίνωσε με ανοικτή επιστολή

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Τραμπ: Είναι μακράν ο χειρότερος πρόεδρος, λέει για την απόσυρση του Μπάιντεν

Δύο συλλήψεις για την επίθεση με ρόπαλα σε βάρος τριών ατόμων στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης