Τουρίστρια λιποθύμησε όταν άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς την δάγκωσε - Δείτε βίντεο

Παρά την προειδοποιητική πινακίδα «Προσοχή τα άλογα μπορεί να σας κλωτσήσουν ή να σας δαγκώσουν», η τουρίστρια πλησιάζει πολύ κοντά το άλογο και στήνεται για φωτογραφία

Ήθελε απεγνωσμένα να φωτογραφηθεί με άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς έξω από το Household Cavalry Museum και τελικά... την «πάτησε»!

Ο λόγος για μία τουρίστρια, η οποία παρά την προειδοποιητική πινακίδα «Προσοχή, τα άλογα μπορεί να σας κλωτσήσουν ή να σας δαγκώσουν», πλησιάζει πολύ κόντά ένα από αυτά και στήνεται για φωτογραφία. Πριν προλάβει όμως να πάρει την τελική της πόζα, το άλογο στρέφεται προς το μέρος της, δαγκώνοντάς την στο χέρι.

Δείτε το βίντεο:



Η σοκαρισμένη τουρίστρια τσιρίζει και τρέχει προς τους φίλους της, ενώ το πλήθος παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό. Κάποιοι, μάλιστα, δεν σταματούν να τραβούν με το κινητό τους το περιστατικό.

Κάποιος, φαίνεται να φροντίζει με βαμβάκι την πληγή της. Όμως η κατάστασή της, κάποια στιγμή επιδεινώνεται και η γυναίκα φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της.

Σε ένα άλλο βίντεο, η τουρίστρια φαίνεται να δέχεται αέρα από τους φίλους της, καθώς είναι ξαπλωμένη έξω στην πύλη.




Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα, ο φρουρός φαίνεται να χρησιμοποιεί το σπαθί του και να κάνει σήμα, πριν πει σε κάποιον: «Μπορείτε να πάτε να φωνάξετε τον αστυνομικό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά περιστατικών όπου τουρίστες δέχθηκαν δάγκωμα από άλογο φρουρού που βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν τουριστικό αξιοθέατο, η Φρουρά του Βασιλιά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που υπηρετούν, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη.

Η Φρουρά του Βασιλιά γενικά δεν επιτρέπεται να αλληλεπιδρά με το κοινό, αλλά μπορεί να φωνάξει αν πλησιάσουν πολύ ή να παρουσιάσουν τις ξιφολόγχες τους εάν γίνουν επιθετικοί.

Οι στρατιώτες δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή από τα καθήκοντά τους - με τα διαλείμματα της τουαλέτας να απαγορεύονται κατά τις δίωρες βάρδιες.

Ενώ οι τουρίστες μπορούν να τους τραβήξουν φωτογραφίες, ένοπλοι αξιωματικοί που βρίσκονται κοντά τους θα παρέμβουν εάν πλησιάσουν πολύ κοντά ή συμπεριφέρονται με ασέβεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef - Ήταν μόλις 39 ετών

«Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» έλεγε ο άνδρας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 64χρονο μετά από βάφτιση στην Αρκαδία

Εκτιμήσεις για τις βάσεις σε 100 δημοφιλείς σχολές: Ποιες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr