O Τζορτζ Σόρος και ο γιος του στηρίζουν την υποψηφιότητα Χάρις: Είναι ώρα να κερδίσουμε τον Τραμπ

Είναι η καλύτερη και η υποψήφια με τα περισσότερα προσόντα, γράφει ο γιος του Σόρος σε ανάρτησή του στο Χ

Τη στήριξή τους στην Καμάλα Χάρις ώστε να είναι αυτή που κατέβει ως υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν εξέφρασαν ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και ο γιος του Αλεξάντερ.

Πρώτος εκφράστηκε δημόσια ο Αλεξάντερ Σόρος με αναρτησή του στο Χ το βράδυ της Κυριακής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση στήριξης του Μπάιντεν στη Χάρις.

«Είναι ώρα να ενωθούμε γύρω από την Καμάλα Χάρις και να κερδίσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ» έγραψε στην ανάρτησή του ο γιος του Τζορτζ Σόρος.

Λίγες ώρες αργότερα εκπρόσωπος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου που επικαλείται η Wall Street Journal δήλωσε ότι «ο Τζορτζ Σόρος επίσης στηρίζει Καμάλα Χάρις».



Η ανάρτηση του γιου του Τζορτζ Σόρος

«Είναι καιρός όλοι μας να ενωθούμε γύρω από την Καμάλα Χάρις και να κερδίσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι η καλύτερη και η υποψήφια με τα περισσότερα προσόντα. Ζήτω το αμερικανικό όνειρο #Harris2024».

Το ευχαριστώ στον Μπάιντεν

Σε άλλη ανάρτησή του στο Instagram ο Αλεξάντερ Σόρος εκφράζει το ευχαριστώ του στον Τζο Μπάιντεν γράφοντας:

«Γράφω τα λόγια αυτά με βαριά καρδιά. Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας πατριώτης, ένας άνδρας που πάντα εργάστηκε για να ενώνει την Αμερική και να υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και την καλή ζωή των Αμερικανών. Σε τέσσερα χρόνια έκανε περισσότερα από όσα θα μπορούσε να περιμένει κανείς να πετύχει σε οχτώ χρόνια. Θα τον θυμόμστε ως Αμερικανό ήρωα γιατί είναι ένας τέτοιος. Ευχαριστούμε POTUS για τις υπηρεσίες σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef - Ήταν μόλις 39 ετών

«Ψέματα το κάνει, δεν είναι νεκρός» έλεγε ο άνδρας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 64χρονο μετά από βάφτιση στην Αρκαδία

Εκτιμήσεις για τις βάσεις σε 100 δημοφιλείς σχολές: Ποιες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr