Τζο Μπάιντεν: Βασικός χρηματοδότης του δεν θα δώσει ούτε δολάριο για την Κάμαλα Χάρις

Η υποστήριξη στην Καμάλα είναι το «άντε γαμ.... » του Μπάιντεν σε όλους όσοι τον οδήγησαν προς την έξοδο», έγραψε ο Τζον Μόργκαν στο Twitter

Την πλάτη στην εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις, γυρνάει ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Μόργκαν.

Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ABC News, o Mόργκαν υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως η απερχόμενη αντιπρόεδρος και πρώην εισαγγελέας έχει πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, επειδή είναι πολύ προοδευτική. Και γι' αυτό αυτό το λόγο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει τον κουμπαρά του για εκείνη.

«Είναι άλλο πράγμα να ψηφίζεις κάποιον, άλλο πράγμα να συγκεντρώνεις εκατομμύρια δολάρια για κάποιον, πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα», τόνισε ο Αμερικανός χρηματοδότης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα ενοχλούνταν, πιθανότατα, αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν προεκλογική εκστρατεία εναντίον ενός πιο αριστερού υποψηφίου. «Εάν το περιβάλλον του Τραμπ μπορούσε να διαλέξει κάποιον για να τον αντιμετωπίσει, νομίζω ότι θα επέλεγε την Κάμαλα», δήλωσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, ο Τζον Μόργκαν έχει ενημερώσει ήδη την Εθνική Επιτροπή Οικονομικών του Μπάιντεν ότι ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τους Δημοκρατικούς, αφού ο 81χρονος πρόεδρος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ.

«Αν η Κάμαλα Χάρις είναι η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, τότε στην έπαυλη του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ των εκλογών», συνέχισε ο μεγάλος χρηματοδότης του 81χρονου Μπάιντεν.


Ο δικηγόρος από τη Φλόριντα έγραψε επίσης στο Twitter ότι «η υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν στην Κάμαλα είναι το «άντε γαμ....ε» σε όλους όσοι τον οδήγησαν προς την έξοδο».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού χρηματιστή στην Κρήτη για μια παρατήρηση - Του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι

Οι Δημοκρατικοί αναζητούν και νέο υποψήφιο αντιπρόεδρο: Οι 9 υποψήφιοι που μπαίνουν στην κούρσα


Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που έφτασε καθυστερημένα στο «Μακεδονία» και δημιούργησε χάος γιατί δεν τον άφησαν να κάνει check in
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr