Ντόναλντ Τραμπ: Πέφτει στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Μπάιντεν και τον αποκαλούν «παππού»

Μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν, τα βέλη περί ηλικίας αγγίζουν πλέον τον 78χρονο Ρεπουμπλικανό - Τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τόσο Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικάνοι

Ο Τραμπ είναι πλέον ο... Mαθουσάλας της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ ως υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων μετά την ανακοίνωση του 81χρονου Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την κούρσα δίνοντας το δαχτυλίδι στην Κάμαλα Χάρις.

Τώρα ήρθε η σειρά των Δημοκρατικών να εξαπολύσουν δριμεία επίθεση για την προχωρημένη ηλικία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχο αφού και με τη...βούλα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία υποψήφιος για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

«Ο κοιμήσης, διεφθαρμένος και ανίκανος Τζο», ένα από τα προσβλητικά σχόλια του 78χρονου τέως προέδρου των ΗΠΑ σε βάρος του πρώην πολιτικού του αντιπάλου, φαίνεται ότι του γυρνούν μπούμερανγκ.

«Παππού, θα σε πάω στην τουαλέτα»

«Αφού ο Μπάιντεν απέσυρε την υποψηφιότητά του, ο Τραμπ έγινε ξαφνικά ο γηραιότερος προεδρικός υποψήφιος στην αμερικανική ιστορία. Και οι Δημοκρατικοί δεν έχασαν την ευκαιρία να τον βάλουν στον στόχαστρο», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Λίγες ώρες αφότου ο 81χρονος Δημοκρατικός έπλεξε το εγκώμιο στην αντιπρόεδρό του, την 59χρονη Κάμαλα Χάρις, η αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών «Occupy Democrats», εξέφρασε την οργή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εστιάζοντας στην προχωρημένη ηλικία και την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Μελάνια Τραμπ.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι 78 ετών και βρίσκεται σε κατάσταση βαθιάς γνωστικής παρακμής. Θα πρέπει να τερματίσει άμεσα την προεκλογική του εκστρατεία», είναι ένα από τα σχόλια που κυκλοφορεί στα social media.

Η ομάδα «Occupy Democrats» όμως δεν σταμάτησε εκεί. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ στο γραφείο του, λίγο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, το 2020.«Μου έκλεψαν τις εκλογές», φέρεται να λέει ο Τραμπ. «Σίγουρα, παππού, θα σε πάω όμως πρώτα στην τουαλέτα», απαντά ένας συνεργάτης του.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας της πρώην εισαγγελέα Κάμαλα Χάρις προέβη σε καυστικά σχόλια στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek σχετικά με την ηλικία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου:

«Ο αμερικανικός λαός δικαίως ανησυχεί ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πρότεινε τον Ντόναλντ Τραμπ, έναν 78χρονο καταδικασμένο εγκληματία που εξαπάτησε τους εργαζόμενούς του επί δεκαετίες και τώρα θέλει να καταστρέψει τη δημοκρατία μας, να απαγορεύσει τις αμβλώσεις και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του».


Την πόρτα της εξόδου δείχνουν και Ρεπουμπλικάνοι

Γενικά, πάντως, η ηλικία των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ.

Οι Δημοκρατικοί άδραξαν τώρα την ευκαιρία και άρχισαν να επιτίθενται στον γηραιό Τραμπ καθώς η Κάμαλα Χάρις είναι σχεδόν 20 χρόνια νεότερή του.

Ωστόσο, η κριτική για την προχωρημένη ηλικία του Τραμπ δεν έρχεται μόνο από τους Δημοκρατικούς. Οι εσωκομματικοί αντάρτες -πολέμιοι του τέως προέδρου - του δείχνουν και αυτοί την πόρτα της εξόδου..., σχολιάζει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημητριάδης στον Δανίκα, εναντίον Γιανναρά και Ράμφου για Ελληνισμό και Χριστιανισμό

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr