Τζούλιαν Ασάνζ: Απολαμβάνει την ελευθερία του - Η φωτογραφία με τη σύζυγο και τα παιδιά του σε παραλία της Αυστραλίας

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Ασάνζ μετά την απελευθέρωσή του στα τέλη Ιουνίου

Η σύζυγος του Τζούλιαν Ασάνζ, Στέλλα, μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον ιδρυτή των WikiLeaks και τα παιδιά τους, μετά την αποφυλάκισή του από τις βρετανικές φυλακές τον Ιούνιο.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το ζεύγος Ασάνζ, μαζί με τον 7χρονο Γκάπριελ και τον 5χρονο Μαξ, να ποζάρουν σε κάποια παραλία της Αυστραλίας. Δεν είναι σαφές πότε και πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.



Τον περασμένο μήνα, η Στέλλα Ασάνζ περιέγραψε στα μέσα ενημέρωσης πώς ο σύζυγός της σχεδίαζε να περάσει τις πρώτες μέρες με την οικογένειά του, μετά την απελευθέρωσή του.

«Ο Τζούλιαν σχεδιάζει να κολυμπάει στον ωκεανό κάθε μέρα, σχεδιάζει να κοιμάται σε ένα πραγματικό κρεβάτι, σχεδιάζει να δοκιμάσει πραγματικό φαγητό και σχεδιάζει να απολαύσει την ελευθερία του», είπε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ασάνζ είχε ποστάρει άλλη μια φωτογραφία της ίδιας και του συζύγου της στο Instagram με τη λεζάντα: «Ελεύθερος! #AssangeFree», χωρίς να προσδιορίζεται και σε αυτή την περιπτωση πότε και πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.



Θυμίρται πως στα τέλη Ιουνίου, ο ιδρυτής των WikiLeaks κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία προβλέπει ομολογία ενοχής για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον.



Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο 19χρονος νταής που σκότωσε δύο γιατί είχε μείνει μεταξεταστέος

Τι συνέβη στην Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά - Το χρονικό της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr