ΗΠΑ: Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις - «Με ενθουσιασμό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσει»

Ο υποστηρικτής των Δημοκρατιών εξήρε την απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα

Την Κάμαλα Χάρις για την ηγεσία του κόμματος των Δημοκρατικών και τη μάχη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου υποστηρίζει και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, με δήλωσή του στο αμερικανικό CNN. 

Ο ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών δήλωσε ειδικότερα: «με ενθουσιασμό κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Κάμαλα Χάρις στην ιστορική εκστρατεία της για την κορυφή».

Εξήρε, την ίδια στιγμή, τον Τζο Μπάιντεν για την απόφασή του να αποχωρήσει, σημειώνοντας ότι επέδειξε ουσιαστικό πνεύμα ηγεσίας. 

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει τη μάχη γράφοντας ότι ο μόνος αγώνας που δεν μπορεί να κεδρίσει ο τελευταίος είναι εκείνος με τον χρόνο. 

Ο ηθοποιός είχε γράψει στους New York Times, ειδικότερα, ότι ήταν δύσκολο να το πει, αλλά ότι ο Μπάιντεν που συνάντησε πριν λίγο καιρό δεν ήταν ο ίδιος με το 2010 ή το 2020. 

«Ήταν ο άνδρας που είδαμε στο ντιμπέιτ» έγραψε ειδικότερα, αναφερόμενος στην κακή επίδοσή του στη μονομαχία του Ιουνίου ενάντια στον Τραμπ. 

Ειδήσεις σήμερα:

Στον λάκκο που έσκαψε για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ που τον αποκαλούν «παππού»

«Λουκέτο» και πρόστιμο 50.000 ευρώ σε παραλιακό κατάστημα στην Καλαμάτα μετά από καταγγελίες στο MyCoast


Συγκλονιστικό βίντεο: Πειρατές Χούθι προσπάθησαν να καταλάβουν πλοίο στον κόλπο του Άντεν, τους ανατίναξαν οι ένοπλοι φρουροί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr