Ισπανία: Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους - Δείτε βίντεο

Ένας μεθυσμένος άνδρας δημιουργούσε προβλήματα στο μαγαζί και του ζητήθηκε να φύγει - «Είμαστε Γύφτοι και έρχονται τώρα πάνω από 50 άτομα να σας σκοτώσουμε», είπανε

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε παραλιακό κλαμπ της Μαγιόρκα στην Ισπανία, αφού ένας μεθυσμένος θαμώνας που του ζητήθηκε να φύγει από το χώρο επιτέθηκε σε μέλη του προσωπικού και κάλεσε την οικογένειά του για βοήθεια και η σύρραξη που ακολούθησε άφησε πίσω αρκετούς τραυματίες.

Τα πλάνα δείχνουν άντρες χωρίς μπλούζα με μαγιό να ρίχνουν μπουνιές στο προσωπικό του beach-bar El Peñon, καθώς και να πετούν καρέκλες, σκαμπί και ό,τι άλλο βρίσκουν πάνω από τα κεφάλια τους.

Ο καβγάς φαίνεται να ξεκινάει από έναν άντρα με μαγιό και έναν υπάλληλο, αλλά παρότι κάποιοι προσπαθούν να σταματήσουν το αμόκ, σύντομα και αρκετοί συμμετέχουν στην σύρραξη. Οι θεατές ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς ο καβγάς συνεχίζεται, ενώ μέλη του προσωπικού φαίνονται επίσης να εκτοξεύουν καρέκλες για να αμυνθούν. Άλλοι ακούγονται να φωνάζουν σε κάποιον να καλέσει την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:



Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Ο καυγάς ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ μελών του προσωπικού του παραλιακού κλαμπ της Πάλμα στην Μαγιόρκα και ενός μεθυσμένου επισκέπτη, ο οποίος φέρεται να εκδιώχθηκε από το κλαμπ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ο ίδιος και η οικογένειά του φέρεται να γιόρταζαν ένα πάρτι στην παραλία δίπλα στο μπαρ, όταν ο άνδρας και αρκετοί συγγενείς του μπήκαν στο χώρο για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Ο άνδρας, τον οποίο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναγνωρίσει ως Ρομά, είχε αρχίσει να ενοχλεί τους πελάτες και το προσωπικό πριν του ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη να φύγει.

Ο ίδιος όμως φέρεται να αντέδρασε βίαια στο αίτημα του ιδιοκτήτη και κάλεσε την οικογένειά του για υποστήριξη, με αποτέλεσμα ο καβγάς να ξεφύγει από τον έλεγχο. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Diaro de Mallorca, πολλά άτομα που προσπάθησαν να παρέμβουν τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους του προσωπικού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού τον χτύπησαν με ένα σκαμνί του μπαρ στο κεφάλι.

Οι Ισπανοί ηλικίας 48, 42 και 43 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της βίαιης διατάραξης, της επίθεσης και της απειλής θανάτου. 

Υπήρξαν επίσης σημαντικές ζημιές στον χώρο, όπως σπασμένα έπιπλα, πιάτα και γυαλικά. Φέρεται επίσης να ακούστηκαν να λένε: «Είμαστε Γύφτοι από τη Son Banya, περισσότεροι από 50 από εμάς έρχονται και θα σας σκοτώσουμε όλους».

Αυτός δεν είναι ο μόνος πρόσφατος καβγάς στην παραλία που ξέσπασε στο ισπανικό νησί.

Τον Μάιο, μια ομάδα Βρετανών τουριστών που έκαναν μπάτσελορ πάρτι συνεπλάκησαν έξω από ένα παραλιακό κλαμπ της Μαγιόρκα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οκτώ άτομα. Το βίαιο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν οι Βρετανοί σημειώθηκε στο εστιατόριο του beach club Balneario Illetas στην Calvia.

Ένας σερβιτόρος τραυματίστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν επίσης στις βίαιες σκηνές που είδαν δεκάδες σερβιτόρους και παραθεριστές να παλεύουν σε μια παραλία έξω από τον χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής

Η Χάλι Μπέρι γιόρτασε ημίγυμνη τα 20 χρόνια από τον ρόλο της ως Catwoman

Η τελευταία επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου και τα μηνύματα πριν φύγει από τη ζωή στα 39 της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr