ΗΠΑ: Μιλά για πρώτη φορά ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ - «Προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας»

ΗΠΑ: Μιλά για πρώτη φορά ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ - «Προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας»

Η οικογένεια του νεαρού που επιχείρησε να εκτελέσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ θα προβεί σε επίσημη δήλωση «ύστερα από συνεννόηση με τον δικηγόρο» της

tramp_shooter_father_xr
Για πρώτη φορά μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο πατέρας του επίδοξου δράστη, Τόμας Μάθιου Κρουκς, μίλησε σε δημοσιογράφους καθώς έβγαινε από παντοπωλείο στην Πενσιλβάνια κουβαλώντας το καρότσι με τα ψώνια. Μέχρι τώρα, ο Μάθιου Μπράιαν Κρουκς τηρούσε σιγή ιχθύος για την απόπειρα του 20χρονου γιου του, να δολοφονήσει τον Ρεπουμπλικάνο 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Tα πρώτα λόγια που είπε ο Μάθιου στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox News είναι ότι, η οικογένειά του προσπαθεί απλώς να «φροντίσει τον εαυτό της», ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο o 53χρονος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μείνουν μακριά από τα μέλη της οικογένειάς του. «Απλά προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ, δώστε μας χώρο», υποστήριξε ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου καθώς φόρτωνε τις τσάντες στο πορτπαγκάζ του αυτοκίνητό του.

«Θα προχωρήσουμε σε δήλωση όταν ο νομικός μας σύμβουλος μας δώσει το πράσινο φως – μέχρι τότε, δεν κάνουμε κανένα σχόλιο», πρόσθεσε.

Δείτε τον πατέρα του Τόμας Μάθου Κρουκς:

Κλείσιμο
Trump shooter's dad seen for 1st time since shooting


Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς χρησιμοποίησε το τουφέκι εφόδου τύπου AR που ανήκε στον 53χρονο πατέρα του, με στόχο να εκτελέσει τον Τραμπ. 

Λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε ένα βίντεο - σοκ από κάμερα αστυνομικού που δείχνει τον Τόμας Μάθιου Κρουκς να κείτεται νεκρός κι έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών όπως και μέλη των αρχών να βρίσκονται πάνω από τη σορό του.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γερουσιαστή της Αϊόβα, Τσακ Γκράσλεϊ και δείχνει μια λίμνη αίματος κατά μήκος της οροφής του κτιρίου όπου είχε ανέβει ο Τόμας. Ο δράστης μόλις είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αφότου όμως είχε προλάβει να τραυματίσει τον Τραμπ στο δεξί αυτί κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

Σημειώνεται ότι η μητέρα και ο πατέρας του Κρουκς συνεργάζονται με τους ερευνητές του FBI καθώς η υπηρεσία προσπαθεί να αποκαλύψει το κίνητρο που οδήγησε τον 20χρονο να επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.


Ειδήσεις σήμερα:

Αννα Διαμαντοπούλου: H φιλόδοξη οδηγός ενός πράσινου 2CV

Πρόστιμο €1 εκατ. σε γνωστό γυναικολόγο για φοροδιαφυγή επί μία δωδεκαετία

Ανατριχιαστικό βίντεο: Την βίασαν στο Παρίσι και όταν ζήτησε βοήθεια ο ένας από τους βιαστές τη χτύπησε φιλικά στον ώμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης