Τουρκία: Ξύλο μεταξύ βουλευτών στην Εθνοσυνέλευση - Δείτε βίντεο

Αφορμή για τους διαπληκτισμούς τους τέθηκε ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε νωρίτερα σήμερα η Βουλή της Τουρκίας, καθώς ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και του Φιλοκουρδικού κόμματος Δημοκρατίας και Ισότητας των Λαών (DEM). 

Αφορμή τέθηκε ένα νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αλί Μποζάν του φιλοκουρδικού κόμματος αποκάλεσε «κλέφτη» τον πρώην υπουργό μεταφορών, Αντίλ Καραϊσμαΐλογλου. «Το AKP κλέβει συστηματικά τους εργαζόμενους, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους μέσω της Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Δυστυχώς, οι φωνές των εργαζομένων και των συνταξιούχων δεν ακούγονται, αλλά θέλω να φωνάξω από εδώ εκ μέρους των πολιτών των οποίων οι μισθοί κλέβονται από τις τσέπες τους: Υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης, υπάρχει κλέφτης! Το ΑΚΡ κλέβει, το ΑΚΡ κλέβει, το ΑΚΡ κλέβει»!



Έπειτα, ο Καραϊσμαΐλογλου, χάνοντας την αυτοκυριαρχία του, χαστούκισε τον Μποζάν, αφού τον έπιασε από το σακάκι και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Οι βουλευτές του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) προσπάθησαν να αποτρέψουν τα επεισόδια, αλλά βουλευτές του AKP συνέχισαν να χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές τον Μποζάν.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας διεκόπη για 40 λεπτά.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπέτσες: Το γατάκι που σώθηκε, πάει... Αμερική - Τι λέει η τουρίστρια για τον λιμενικό που προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει

Πάτρα: Πέθανε η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές, νωρίτερα είχε χάσει και το βρέφος της

Κρήτη: Κλέφτης ξάφρισε ηλικιωμένο ζευγάρι και επέστρεψε ως... αστυνομικός για να τους εξαπατήσει ξανά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr