NBC: O Ομπάμα θα ανακοινώσει «σύντομα» τη στήριξή του στην Χάρις

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη εκφράσει ιδιωτικά τη στήριξή του στην αντιπρόεδρο

Για πρόθεση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να ανακοινώσει «σύντομα» τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα της υποψηφίου των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ κάνει λόγο το NBC το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται τέσσερις πηγές Ομπάμα και Χάρις είναι σε στενή επαφή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών έχοντας κάνει αρκετές συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα.

Κατά τις ίδιες πηγές ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη εκφράσει ιδιωτικά τη στήριξή του στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

«Είναι σε στενή επαφή μαζί της και πιστεύει ότι ξεκίνησε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά μια από τις πηγές του NBC.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής στιγμή της ανακοίνωσης Ομπάμα, μια από τις πηγές εξήγησε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν ήθελε να επισκιάσει τη στιγμή του Τζο Μπάιντεν με το διάγγελμά του σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος).

Άλλη πηγή εξηγούσε ότι οι δύο τους, Ομπάμα και Χάρις, θέλουν η ανακοίνωση στήριξης να αποτελέσει ξεχωριστή στιγμή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα επιτελεία τους είναι σε συνεννόηση για να υπάρξει κοινή τους εμφάνιση κατά την προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Δύο πηγές που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο στρατόπεδο Ομπάμα είπαν, επίσης, ότι και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα στηρίζει την υποψηφιότητα Χάρις.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr