Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα - Δείτε βίντεο

Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή ο 37χρονος πατέρας, η 35χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 16 και 13 ετών

car-mak
Τη στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστύχηματος στο οποίο ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην Τουρκία όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός του, Εμινέ και τα δύο παιδιά τους ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ με τις πληροφορίες να αναφέρυν ότι η οικογένεια κατευθυνόταν για πικ νικ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα στα Άδανα όταν ο 37χρονος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα χωρίς, όμως, να αντιληφθεί ότι την ίδια ώρα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ πριν τελικά να πέσει στο νερό.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και της Μετέ εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό τέσσερις ώρες μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός του Μπατουχάν ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου καθώπς φέρεται να βγήκε από το όχημα αλλά πνίγηκε καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

turkia-oikogeneia
Η οικογένεια που ξεκληρίστηκε, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για μπουρίνια σήμερα - Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Όλα όσα έγιναν στο Προεδρικό για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι διάλογοι, τα μηνύματα, οι καλεσμένοι

Αλλάζουν όλα στη χρήση POS για εστίαση και delivery - Στο στόχαστρο τα «κόλπα» με τις ταμειακές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης