Ρωσία: Άρεσε στο Κρεμλίνο η ατάκα Τραμπ για ρωσική «πολεμική μηχανή» που έχει νικήσει Ναπολέοντα - Χίτλερ

Ρωσία: Άρεσε στο Κρεμλίνο η ατάκα Τραμπ για ρωσική «πολεμική μηχανή» που έχει νικήσει Ναπολέοντα - Χίτλερ

Η Μόσχα θα εξετάσει πώς θα απαντήσει στην απόφαση της ΕΕ για μεταβίβαση 1,5 εκατ. στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά στοιχεία

trump
Το Κρεμλίνο καλωσόρισε σήμερα τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για τη Ρωσία ότι είναι «πολεμική μηχανή» που έχει νικήσει τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ, αλλά είπε πως δεν φοράει «κόκκινα γυαλιά» σε ό,τι αφορά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ είπε πως η Μόσχα γνωρίζει ότι ο Τραμπ εκπροσωπεί μια πολιτική ελίτ που έχει αντιρωσικές απόψεις.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ακόμη πως η Ρωσία θα σκεφθεί προσεκτικά πώς θα απαντήσει στη μεταβίβαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τις αποδόσεις παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως η ΕΕ μεταβιβάζει τα χρήματα στο Κίεβο για «την άμυνα και την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ντένις Σμίχαλ χαιρέτισε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ την πρώτη μεταβίβαση από την ΕΕ στο Κίεβο χρημάτων που αντλήθηκαν από τις αποδόσεις παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.


Ειδήσεις σήμερα:

Το υπουργείο Άμυνας απαντά στην Τουρκία: Δεν δείξαμε «σεβασμό» και δεν θα δείξουμε σε παράνομες ενέργειες στην ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου

Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα παρέσυρε τρία ΙΧ

Πολάκης κατά Κασσελάκη: Δεν φτάνουν οι αγάπες, θα έκανα ξανά τα ίδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης